reklama

ako ma prevychovala moja dcéra a prešla mi cez rozum....

no možno si budete teraz ťukať prstom po čele, že toto má byť zasa čo?? alebo vám napadne: no určite!! aby ma ten môj malý zmätok ešte tak aj prevychovával a dovoľoval si...keď som si to nakoniec zhodnotila ako ma vlastne moja dcéra(má sedem) prelstila a naučila, tak mi to ťukanie po čele napadlo tiež, to mi verte, ale stálo to za to..všetko sa to začalo nevinným pozeraním poza moje plece keď som si čítala email od jedného, no proste kamaráta..

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)

mamiiiiiiiiiiii a to ti musí takto hovoriť???

 čože??? čudujem sa...žeby už nakoniec naozaj vedela až tak rýchlo čítať??

no čo moja?? čo mi musí hovoriť??

no že, že si dobrá?? čumím a v hlave sa mi vyrojilo snáď tisíc odpovedí..joooooj, moja lásočka, no tak asi mi to musí hovoriť..

aaaaaaaale bože, také reči, veď to je jasné nie??? malá na to.. 

kukám, kukám idem si oči vyočiť a nič nechápem a nenapadlo mi nič...tak som sa jej opýtala, že teda reku prečo by mi to nepovedal??? veď to napísal pekne, nie???.. a mladá že, ale veď to je jasné, nie???

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

moja reakcia bola zas len tá istá, oči pučím a nechápem..ako to??? ako si to myslela??? no, ale mami, veď sa pozri na mňa??? som pekná??? no ja teda ÁNO!!!veď si moja... 

som čistá??? dobre som si ju vyobzerala a napodiv, musela som zhodnotiť a povedať zas ÁNO!!!

som vychovaná??? no to mi ešte chýbalo!!! tak zas kladne, ÁNO...ale stále jej nebolo dosť.. a ja som stále nechápala...

som aj najedená však??? no môj bože, chvalabohu som dnes aj navarila...ÁNO

maminka, však so mnou pôjdeš aj na výlet čo pôjdeme na budúci týždeň so školou??? jeeeeeeeežiš na to som úplne, ale úplne zabudla, mi prebehlo hlavou...ešte že mi nevidí aj do hlavy!!!! no jasneeeeee, bola moja odpoveď..:-))

SkryťVypnúť reklamu
reklama

aaaaaaaaaa mami, upečieš nám na výlet aj tú tvoju najlepšiu pizzu v celom chotári??? ó môj bože, veď celá trieda miluje moju pizzu, nemôžem ich sklamať... veď zas urobím takú, že si všetky maminy čo ešte nemajú, budú pýtať recept... odpoveď: ÁNO

a však môžem ísť s Kikou aj dnes ku jej kamarátke??? a ja v tom rozšafnom rozpoložení samých ÁNO, aby som náhodou niečo svojou odpoveďou nepokazila na to : samozrejme že môžeš!!!!! ÁNO

no vidíš a veď ty si tá najlepšia maminka na svete!!!

hmmmmmmmmmmmm ani si neviete predstaviť aká som bola pyšná a spokojná sama so sebou..

ale všetko mi došlo až keď moja ľúbezná ratolesť po mojom zmanipulovaní ma, hrdo vykráčala do chodby tam sa obula, obliekla, medzi dverami mi dala pusu a dodala: a vidíš niekedy aj zabudneš čo si mi zakázala!!!! preto si tá najlepšia maminka na svete..a nikto ti to nemusí hovoriť, stačí keď si to budeš pamätať!!!

SkryťVypnúť reklamu
reklama

no musím sa priznať, dala mi veľmi dobrú príučku...veď ja som jej zakázala kamarátku Kiku na týždeň a tá malá Šalamúnka ma takto dostala!!! no čo už, od dverí som ju nevrátila a dobre som si v hlave zapísala ako ľahko ma dokáže dostať..:-))

takže, čo som si z toho, okrem pár voľných chvíľ aj pre seba, zobrala??? možno by som aj ja mohla niekedy použiť na niektorých ľudí taktiku chvály a keď im táto stúpne do hlavy, tak snáď nakoniec aj tak bude po mojom :-) no, ale mám ja šikovnú dcéru..

PS: a verte či nie, podarilo sa mi to hneď na druhý deň keď ma môj obchodný partner skúšal či by som mu náhodou nechcela zaplatiť faktúru o pár dní skôr...nechcela...

SkryťVypnúť reklamu
reklama

ja som bola tak nadšená jeho prácou a krátkou dodacou lehotou a jemným vypracovaním a jednoduchou dodávkou a a a a a a a až nakoniec odišiel a zabudol aj čo vlastne chcel...síce ho to za hodinku napadlo a samozrejme mi aj zavolal, ale so smiechom..vraj som ho tak oblbla až úplne zabudol čo chcel, ale vraj mu to tak dobre padlo, že vôbec nebude na mňa naliehať s predčasným zaplatením, veď vraj aj prečo by mal???? a je veľmi rád, že spolupracuje s niekým takým ako som ja...a ja som vďaka mojej dcére opäť rástla :-))

eva kačková

eva kačková

Bloger 
  • Počet článkov:  7
  •  | 
  • Páči sa:  0x

chcela by som tu písať o všetkom možnom...čo nás ženy baví, zaujíma a možno aj mužov na nás.. Zoznam autorových rubrík:  len tak niečozo životaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu