reklama

Double cross - pýcha Slovenska

Slovenské liate zlato aj tak by sa dala nazvať vodka ktorú väčšina slovákov pozná len s počutia . Premierová Double Cross vodka ktorá sa síce vyrába v našej krajne , no do teraz sa dala výlučne kúpiť len v Spojených štátoch amerických . Za úspechom produktu stojí skvelí marketing podložený faktami, čisto prírodné slovenské suroviny ako napríklad voda z úpätia Vysokých tatier,či 7-násobná destilácia a 7-násobná filtrácia cez mikro diamantový prach !

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)
Obrázok blogu

Pri zrode tejto luxusnej vodky stál na začiatku nápad dvoch amerických podnikateľov spojiť výrobu vodky s čoraz narastajúcim dopytom po tomto nápoji. Malcolm Lloyd a John Gellner hľadali niekoho kto vyrobí výnimočnú a kvalitnú vodku vo východnej Európe . Odkiaľ vodka ako taká pochádza . Po návštevách liehovarov v Rusku , Čechách , Poľsku či Ukrajine našli svojho ideálneho partnera práve u nás na Slovensku . Gas Familiu zo Starej Ľubovne a majstra pálenice Jána Kraka .

Liehovary v Strej Ľubovni dostali za úlohu vytvoriť vodku porovnateľnú , s už zaužívanými či preslávenými značkami po celom svete využívajúc najmodernejšie technológie . Výsledkom tvrdej práce bol výnimočne čistý druch vodky s nádychom bieleho korenia a citrónovej kôry vďaka špeciálne vyvinutej receptúre. V tom naj náročnejšom procese vodka prechádzala sedemnásobnou destiláciou a sedemnásobnou filtráciou na báze uhlíka a diamantových substancií z Juhoafrickej republiky . Samotná fšaša ktorá bola navrhnutá spoločnosťou Capslue v Usa ale vyrába sa vo Francúzsku má obdlžníkový tvar a kovový uzáver s vygravírovaným logom . Do hrubého číreho skla je vylisovaný dvojkrýž z lešteného kovu ako symbol Slovenska . Zadnú stranu fľaše zdobia verše slávnych slovenský básnkov ktoré sú písané historickým písmom .

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Aj ked Double Cross vodka patrík k tým najdrachším na americkom trhu , vysoký záujem narastá aj u Slovákov a to výrazne dopomohlo k jej predajú aj u nás. Na začiatku sa predávala len v limitovanej edicií . O niečo neskôr však už vo vybraných baroch a predajniach . Dnes ju už nájdeme aj na pultoch vybraných hypermarketov. Napriek tomu , že svojou dostupnosťou je čoraz bližšia k zákaznikovi , na jej kvalite a jedinečnosti neubúda , práve naopak .

Aj napriek tomu že Double Cross vodka nie je vo svojej domovine až tak známa má v zahraníčí prestížne meno . Odniesla si už niekoľko ocenení a to konkrétne dve zlaté medajly z medzinárodnej súťaže World Spirits Competition v San Francisku za obalový dizajn fľaše , ktorý odráža elaganciu a vznešenosť slovenského dedičstva . A ocenienie Rising Star . Toto ocenenie sa udeľuje značke ktorá je mladšia ako päť rokov za výnimočný predaj a potenciál najpredávanejšieho produktu.

Lenka Kahabková

Lenka Kahabková

Bloger 
  • Počet článkov:  6
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Písanie je moja vášeň je to prostredok ktorým vyjadrujem svoje JA . Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu