reklama

Podvodník Matovič

Je piatok 5. februára 2016, 29 dní pred voľbami. Od piateho do piateho, mesiac. Veľký premiér FICO zvoláva tlačovú konferenciu, na ktorej informuje verejnosť o tom, že Igor Matovič je podvodník.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (55)

Ak by ste čakali veľkú tlačovku k stavu v zdravotníctve, kde sestry nedostávajú zaplatené zato, čo odmakajú, alebo ku kauze maséra, ktorý uspokojoval potreby aj manželiek niektorých predstaviteľov SMER-u, dokonca aj v súčasnosti na Slovensku najznámejšej, asistentky za naše peniaze, alebo ak by ste čakali, že sa premiér postaví ako chlap pred štrajkujúcich učiteľov a vyvodí politickú zodpovednosť, o ktorej na tlačovke toľko táral, voči ministrovi školstva za miliónové dotácie, sifóny a ďalšie zbytočnosti, o ktorých ešte nevieme... tak by ste čakali márne. Fico dnes predviedol, čoho všetkého je schopný, keď potrebuje obrátiť pozornosť od vlastnej neschopnosti na súpera. Kto je tým súperom? No predsa Igor Matovič. Ten, ktorý zo súčasných opozičných politikov spolu s Lipšicom ,,búši“ do Ficovej eseročky najviac. A z reakcií FICA evidentne aj najúčinnejšie.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Propagandistická televízia na svojom webe pomáha Ficovi pri jeho politickej kampani
Propagandistická televízia na svojom webe pomáha Ficovi pri jeho politickej kampani (zdroj: Mária Trošková :-))

Na otázky novinárov o pôvode dôkazov FICO neodpovedal. Prečo? 

Pretože ich získal zneužitím svojich právomocí. Áno. Predseda vlády Slovenskej republiky JUDr. Róber FICO, CSc. zneužil svoje právomoci, keď ako verejný činiteľ oboznámil verejnosť s informáciami, ktoré nie sú verejne prístupné, týkajúcimi sa konkrétne určiteľnej osoby, ktorá je navyše politickým súperom. Tieto informácie s výkonom funkcie predsedu vlády SR nijako nesúvisia, a preto je tu veľký predpoklad, že sa k nim dostal nie zákonným spôsobom. Možno o niekoľko dní FICO vyhlási, že tieto informácie dostal zabalené v obálke alebo v alobale do svojej poštovej schránky v komplexe Bonaparte. Možno mu asistentka poradí inú blbosť...

SkryťVypnúť reklamu
reklama

FICO niekoľkokrát zopakoval, že existuje verejný záujem. Ten verejný záujem sa však týka len Matoviča a len jeho diskreditácie pred voľbami. O verejnom záujme pri školstve alebo zdravotníctve nepadlo ani slovo.

Premiér FICO svoju tlačovú konferenciu zakončil slovami: ,,PRETOŽE MY SME DNES EŠTE NESKONČILI.“ Táto veta, vystrihnutá akoby zo scény akčného filmu, predznačuje, že najbližšie týždne sa bude ostro bojovať. A až marcové voľby ukážu, v akej krajine chceme žiť. Či v takej, kde platia zákony pre všetkých, alebo v takej, kde premiér a jeho prisluhovači zneužívajú svoje verejné funkcie na svoje súkromné záujmy.

Dominik Karaffa

Dominik Karaffa

Bloger 
  • Počet článkov:  16
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Košičan. Absolvent Právnickej fakulty UPJŠ, ktorý nepoužíva slovné spojenie "nedá sa". Poslanec MZ Košice, poslanec Mestskej časti Košice-Západ. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu