reklama

Procházka opäť klamal!

Inak som si to ani nevedel vysvetliť, keď som uvidel billboard, ktorý len potvrdil to, čo už košické vrabce dlho čvirikajú.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (20)

Samozvaný gazda pravice Radoslav Procházka sa rozhodol, že snahy o jej zjednotenie v Košiciach rozbije na márne kúsky. Pamätám sa, akoby to bolo len dnes, keď Procházka hovoril, že chce „byť silným súperom SMER-u, ktorý bude mať schopnosť a ochotu urobiť tu poriadok“ a podobné drísty... Teraz, keď sa naskytla príležitosť pretaviť slová na skutky, vykašlal sa na ľudí a stavil na budovanie brandu. ALE nie je to privysoká cena, ktorú nakoniec zaplatia Košičania v podobe ďalších štyroch rokov primátorovania „najkrajšieho primátora“ Rašiho?! Ja vravím, že je. V Košiciach sa zrodila neuveriteľná príležitosť v podobe podpory kandidatúry Ruda Bauera, ktorého podporujú KDH, SDKÚ-DS, NOVA, SaS, SMK-MKP, KDS, OKS, DS, OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti. Nebudem sa tváriť, že je to môj ideálny kandidát, no som ochotný upustiť z vlastných nárokov – pre dobrú vec. Bauer je človek, ktorý sa v politike pohybuje roky a aj napriek tomu je jeho meno nepoškvrnené. V druhom kole volieb predsedu KSK (26. nov 2013) získal o takmer 9-tisíc hlasov v Košiciach viac ako smerák Zdeno Trebuľa. Nepomohlo mu to, pretože volila aj stabilná základňa SMER-u v Gelnici, okolí Košíc, Michalovciach, Rožňave, Sobranciach, Trebišove. Ale ukázal, že dokáže osloviť voliča v Košiciach. Rozhodujúci súboj o post prvého muža v meste zvedú Bauer a Raši, no prírastok ďalších kandidátov na primátora (nezávislých/ stredo-pravých) bude mať za následok jediné – stratu počtu hlasov pre Bauera a výhru R.R. Preto kladiem otázku, koho záujmy chce Procházkova Sieť-ka hájiť?! Odpovedzte si sami.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Takéto billboardy začínajú v Košiciach rásť ako huby po daždy, zvolebnieva sa.
Takéto billboardy začínajú v Košiciach rásť ako huby po daždy, zvolebnieva sa. 

Ja v novembrových voľbách preto nebudem voliť nejakú tetu, o ktorej som v živote nič nepočul, ktorú nominovala strana zložená z prevažne politických zbehov a gazdu, ktorý si nevidí pre svoju arogantnosť na špičku nosa.

Ak sa Vám článok páčil, môžete ho podporiť naVYBRALI SME.

Dominik Karaffa

Dominik Karaffa

Bloger 
  • Počet článkov:  16
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Košičan. Absolvent Právnickej fakulty UPJŠ, ktorý nepoužíva slovné spojenie "nedá sa". Poslanec MZ Košice, poslanec Mestskej časti Košice-Západ. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu