reklama

Slovenský predvolebný 50 dňový firewall

V snahe mať na Slovensku niečo najväčšie, a to v celosvetovom meradle, sa podarilo na politickom nebi nakresliť jednu z najjagavejších hviezd. Moratórium, ktoré svojou dĺžkou presahuje výšku samotného stĺpu pred parlamentom.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Cieľom návrhu zákona bolo ochrániť bezbranného voliča, ktorý nie je schopný vlastného názoru. Ktorý sa silou mocou snažil neúspešne brániť útokom informácií o preferenciách politických strán. Bola to bezútešná situácia, ked volič bol zmanipulovaný a neodovzdal hlas tej správnej strane, ktorej podľa navrhovateľov zákona pôvodne chcel.

Otázkou ostáva prečo moratórium má mať dĺžku 50 dní. Prečo nie 365? Alebo ešte lepšie prečo nezrušiť prieskumy verejnej mienky? Mám, nápad. Prečo nezrušiť všetky denníky a súkromné televízne stanice, nezaviesť cenzúru internetu a zriadiť ministerstvo pre vládou schválené informácie?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Návrh sa naozaj „podaril“, síce s malým, ale predsa výkričníkom. Prezidentka takúto blbosť, že až spieva, predpokladám nepodpíše. Možno to bude z jej strany len márne memento. A nakoniec naša krajina aj tak zasvieti medzi titánmi najdlhších moratórií. Slovensko sa posunie vo wikipedii na prvé miesta v pomyselnej olympiáde neslobody byť informovaný počas predvolebnej súťaže.

Dúfam, že agentúry sa s výsledkami prieskumov presunú na územie a na stránky médií Českej republiky. Budeme sledovať, ako nakoniec soudruzi z NDR někde udelali chybu.

Článok je výhradne názor autora. Nemusí korešpondovať s názorom iných osôb a inštitúcií. Za prípadné chyby sa vopred ospravedlňujem.

Branislav Karmažin

Branislav Karmažin

Bloger 
  • Počet článkov:  24
  •  | 
  • Páči sa:  0x

som obyčajný priemerný človek, ktorý má rád svoju rodinu a verí v naplnenie potenciálu našej krajiny Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu