Krátke zamyslenie sa nad medom......

Pomaly, ale iste prichádza zima a mnohí z nás si budú v reštauráciách a baroch skôr objednávať čaj, než chladené nápoje.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (8)
Obrázok blogu

Patrím k ľuďom, ktorí nepotrebujú sladiť ani čaj, ani kávu. Občas však dostanem chuť na príjemne osladený čaj - musí byť však bylinkový a sladený medom.

Prídem do reštaurácie a pýtam si čaj. Ak mám veľké šťastie, tak aj keď nejdem do čajovne, ale len reštaurácie, dostanem na výber väčšie množstvo čajov.

Donesú mi šálku čaju, v tých lepších dokonca kanvičku (ako by sa mal čaj aj podávať). Avšak len veľmi ojedinele mi donesú aj cukor, aj med a neúčtujú si med navyše. Väčšinou, ak si ten med vypýtate, naúčtujú Vám ho navyše.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A toto nepochopím - však za sladidlo sa považuje cukor, umelé sladidlo alebo med. Ak si objednám čaj a donesú mi ho s cukrom, ktorý nepoužijem - ostane im. Ak ho niekto použije, je to v rámci ceny. Ale ak si objednám med - cukor im ostáva, avšak med naúčtujú. Je v tom nejaký rozdiel? Potom nech účtujú aj za cukor zvlášť....(aj s tým som sa už stretla - pri varenom víne - ale to radšej nekomentujem).....

Ak niekto viete, prečo sa za med účtuje zvlášť, prosím napíšte mi nejaké argumenty, ktoré ma presvedčia, že je to správne.

(*obrázok je prevzatý z internetu)

Katarína Krajmerová

Katarína Krajmerová

Bloger 
  • Počet článkov:  51
  •  | 
  • Páči sa:  0x

www.krajmerova.com Zoznam autorových rubrík:  CestovanieSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Radko Mačuha

Radko Mačuha

229 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
INEKO

INEKO

117 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu