reklama

Punk, rock a pivo

Trochu oneskorene ale predsa...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Priatelia dobrej hudby sa posledné dva júnové dni zišli na hudobnomfestivale Topfest v areáli Zelená voda pri Novom Meste nad Váhom. Veľaskvelej muziky, veľa piva, veľa ľudí. No bohužiaľ málo odpadkovýchkošov. Aj tak sa dá charakterizovať toto podujatie. Preto sa trávnikpred hlavným pódiom po krátkom čase zmenil na nepoznanie. Na zemi sapovaľovali plastové poháre, papiere a niekoľko podguráženýchnávštevníkov, ktorí nezvládli kombináciu alkohol - slnko alebo alkohol–alkohol.

Ale Topfest nebol len o alkohole, ale predovšetkýma hudbe. Dve pódiá patrili priaznivcom tej "živej", jedno bolo určenéDJom a tancuchtivím ľudom.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

To podstatné sa udialo na hlavnom„stagey“. Na svoje si prišli priaznivci mnohých žánrov. Punkové srdciapotešila Slobodná Európa, Konflikt a americká legenda The Misfits.Čechomor zahral všetkým generáciám na ľudovú nôtu. Hip-hop„zabezpečila“ Moja reč. Organizátori nezabudli ani na priaznivcov ska.Vystúpenie slovenských kráľov tohto žánru – skupiny Polemic –roztancovalo väčšinu návštevníkov. Najväčšou hviezdou však bezpochybybola česká rocková megastar Kabát. „Vojtekovci“ doslova ovládli festivala rozhýbali aj tých, ktorí dovtedy iba pokojne sedeli. Po ich vystúpeníoblohu ožiaril ohňostroj, naznačujúci, že festival sa pomaly ale istoblíži ku koncu.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Okrem spomínaných skupínbolo možné vidieť a počuť interpretov ako Tublatanka, Chinaski, írskychTherapy?, Kryštof, Desmod a mnoho ďalších, ktorí sa postarali o dobrúzábavu a kvalitný zážitok. Ak v budúcom roku organizátori pripraviaviac odpadkových košov, bude sa Topfestu iba ťažko hľadať nejaká chyba.

Tomáš Kerak

Tomáš Kerak

Bloger 
  • Počet článkov:  38
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Čo na srdci, to na jazyku. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu