reklama

Den 6. Taras Bulba.

Dnes som si zasla do kina. Ako som uz spomenula, oslavuje sa 200. vyrocie narodenia Gogola. Na kazdom kroku su nejake vystavy, v divadlach bezia jeho predstavenia a v kine davaju film Taras Bulba.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)

Je nedela a preto som mala prilezitost ist na predstavenie o 11:00. Myslela som si, ze tam nebude tolko ludi ako vecer a tym padom to bude utulnejsie. No mylila som sa. Kino bolo plne. Vsade vonal popcorn a cola tiekla prudom. Trochu ma prekvapilo, ze sa pri vchode vsetci tak tisli napriek tomu, ze sa predavali "listky s miestenkami". No co uz, nastastie to vsetci prezili.Na platne to uz bolo krvavejsie. Ja by som ten film opisala ako monumentalny. Bohuzial som necitala ten roman, ale asi ho sfilmovali dobre. V kazdom pripade si na svoje pridu milovnici akcnych filmov. Alebo ti, ktorim sa pacil napriklad film Gladiator. Inak som si urobila krasny, lenivy nedelny den. Posedela som si v utulnej kaviarnicke Cajnikoff a vypila chutny cajik. Okrem toho mam ododnes mesacny listok na vsetky petrohradske dopravne prostriedky. Som petrohradcanka. Hura!

Petra Kiesau Belkova

Petra Kiesau Belkova

Bloger 
  • Počet článkov:  10
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som čitateľka, cestovateľka, jazykovedkyňa, rýchlochodkyňa, poslucháčka ;-) ... Zoznam autorových rubrík:  Spiatočný do PetrohraduSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu