reklama

Ponaučenie (z 15. septembra)

Niekedy som stvárala úplne strelené kúsky. Zoznamovala som sa s opačným pohlavím cez internet. V prvej fáze bola to celkom zábava, kým to nenaberie také extrémne obrátky ako toho spomínaného 15. septembra.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (11)

 Dohodla som sa s dotyčným, že sa stretneme v meste pred vchodom do jedného obchodného centra na Vajnorskej. Keď som prichádzala autom a vchádzala do podzemnej garáže, videla som ho. Keďže som sa plne venovala šoférovaniu, nemohla som ho poriadne zhodnotiť.CHYBA JEDNOZNAČNÁ CHYBA. A to väčšina z Vás nevie aká som roztržitá pri šoférovaní. Auto som mala plne naložené stoličkami, stolom a rôznymi poličkami od kámošky. Sťahovala sa do nového, tak mi podľa nej „tie staré haraburdy“ dala. Bola som šťastná, že sa mám na čom najesť a na niečo si sadnúť.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Vrátim sa k dotyčnému – volajme ho ako CH – Chlap. Alebo dáko ináč. To ináč bude skôr vystihujúce.

Hm, tak som podišla k nemu podala mu ruku : „ ahoj, ja som yanna“

„ahoj, som juraj“

Juraj mal tak 30 rokov. Fotkou, ktorú mi pred tým poslal ma oklamal. Na fotke bol totiž jeho kamarát, ktorý s touto zámenou súhlasil, to som sa dozvedela hneď po podaní ruky. Chlap vyzeral tak hocijako, teda vyzeral zle a nazvime to nevoňal. Na druhej strane jeho emaily boli skutočne dobré. Bola s ním stále téma na dobrú debatu, tak som si myslela, že to stretnutie aspoň takto prežijem. Sklamanie, emaily písala tretia osoba. A to som zistila hneď ako som si sadla za stôl. Teda bolo mi to prezradené. Hneď ako som si sadla, v hlave sa mi už rodil plán s najlepším kámošom, ktorý má akože zahrať môjho žiarlivého frajera a vytiahne ma z tohto internetového stretnutia.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

„Dám si kávu“, hovorím časníkovi

„Kávu, nechceme sa najesť?“,

„Ani nie“, odpovedala som a v duchu som myslela na to koľko asi robia takú kávu. Kým zovrie voda, kým to dajú do šálok, kým to donesú. OK, suma sumárum čistý čas 10 minút .

Vypitie kávy - no neliala som nič do seba čo má 70 - 80 stupňov C. Aj keď o percentách nepochybujem. Tak vypitie cca 7 – 8 minút, kým dôjde môj záchranca 3 minúty tj. celkový čas stretnutia 20 minút – PREŽIJEM, MUSÍM.

„Prosím“, spýtal sa

„Vravela som, prežijem bez večere“.

Objednali sme si - medzitým som obvolala asi 5 ľudí. Pri štvrtom telefonáte doniesli kávu. Záchranca bol na ceste. Ani nie o 10 minút mi volal.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

„ Kde prosím Ťa si?“

„V kaviarni na rohu“, odpovedala som. To som však už vyťahovala peniaze, ale pri jeho mávnutí rukou a výraznou 10s gestikuláciou som sa s radosťou nechala spacifikovať a záchrancovi som to položila.

Všetko prebiehalo za pochodu. Balila som si veci zo stola a pri tom doslova chŕlila ospravedlnenia. Je mi to ľúto, ale musím ísť, zaniesť tie stoličky a potom je tam „dáky“ problém s „dákou“ kámoškou, takže musím bežať je mi to skutočne ľúto – to som však už stála a kričala z polovice reštaurácie. A medzitým mi už zvonili všetky telefóny.

Bože, bežala som a zasa som tú poondiatu kabelku otvárala a nadávala ako pohan pri tom. Keď som videla záchrancu – objala som ho jednoducho bola šťastná, že je tam. Potom som ho zobrala za ruku a ťahala cez celé nákupné centrum do podzemných garáží a potom sme frčali zaniesť tie moje slávne stoličky.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ponaučenie? Určite áno. Nie je nad osobné zoznámenia len také náhodné a krásne nepripravené.

Yanna Kiszka

Yanna Kiszka

Bloger 
  • Počet článkov:  4
  •  | 
  • Páči sa:  0x

tá ktorá zjedla všetku múdrosť sveta a stále nemá dosť, Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu