reklama

Co ma vytaca a ine ...

Co ma do nepricetnosti vytaca su ludia, ktori aj pri dialogu maju potrebu permanentne tukat do telefonu, alebo ak nie hladkat, tak ho aspon sledovat jednym ockom. Vytaca ma to, pretoze mam pocit, ze som v tom dialogu navyse alebo este horsie, ze ma dana osoba nerespektuje a nevnima. Vytaca ma to, pretoze mi dava najavo, ze nieco ine je dolezitejsie ako pritomna chvila so mnou. Je chyba vo mne?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Co ma do nepricetnosti vytaca je, ked vidim aki lahostajni su ludia k sebe navzajom. Ze nevidia, alebo aj vedome nechcu vidiet skrytu prosbu medzi riadkami.

Je to pohodlnost, co nas od seba natolko oddaluje, ze mame problem prekrocit tu danu zonu komfortu a pokusit sa urobit nieco inak?

Co ma do nepricetnosti vytaca je, ked ludia kricia a pritom by bolo omnoho lepsie, keby boli ticho.

Z coho mi je naozaj smutno je, ked mam chut porozpravat sa, ale nie je tu nikto, kto by ma pocuval.

Tak aspon citam.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Snazim sa pochopit suvislost medzi tym, co sa deje a vedome ovplyvnujem to ako sa citim. Vedome. Naplno a kazdu chvilu. Ide to. Niekedy tazsie inokedy lepsie. Hladam vyzvy, ktore ma niekam posunu, aby som mala pocit, ze viem zmenit svoje smerovanie. Dat zmysel veciam okolo mna. Vsimam si detaily a tesim sa z malickosti. Staci usmev a ide to lahsie.

Co ma do nepricetnosti vytaca su ludia, ktori sa stazuju, ale neurobia nic preto, aby boli veci inak. Zvyk je zelezna kosela, ktora sa tazko vyzlieka.

Na zaver snad len ....

Je dobre zastavit sa uprostred cinnosti, zodvihnut hlavu a spytat sa samych seba na celkovy pocit a kvalitu zivota. Neobzerat sa dozadu, ale vzhliadnut dopredu a ist za tym, co nas naplni.

SkryťVypnúť reklamu
reklama


Ja vykrocim .... kto sa prida?

Anna Kocková Bačová

Anna Kocková Bačová

Bloger 
  • Počet článkov:  5
  •  | 
  • Páči sa:  0x

iba ja Zoznam autorových rubrík:  PoéziaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu