reklama

Nasla som ho

Kazdy mame svoje miestecko, Zacnime doma pri stole zasadacim poriadkom. Zvycajne sa najde moje miestecko,  ktoreho existenciu toleruje aj najblizsie okolie aj v byte, dome alebo zahradke. Svoje oblubene mozeme mat aj v mieste, kde byvame, na Slovensku, v Europe, alebo aj vo svete.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Aj ja ich mam. A osobne si myslim, ze ich clovek musi mat viac... v byte, v zahradke, na Slovensku, vo svete. Niektore mam aj onalepkovane (napr. sakralne - Bratislava - Modry kostolik - gyc / sakralne - Bratislava - kaplnka sv.Katariny - nezname)

A teraz som si nasla aj svoje oblubene letisko. Ma vsetko, co ma mat. Je prehladne, svetle, ciste, moderne a zaroven privetive a co ma dost zarazilo, tak ani nie je preplnene ludmi. Podla mna je to aj architektonicky skvost. Ma dokonca aj zahradu. Dokazalo ma prekvapit - konaju sa tu aj "turisticke prehiadky" so sprievodcom. Ludia, co tu pracuju nie su az taki svetovi (rozumej hovoriadi anglicky), o to viac sa snazia byt pozorni, usmiati a rozumejuci globalnej reci posunkov.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Take je z mojej zatial len dvojnasobnej skusenosti letisko Incheon. Aj ked je mozno trochu "od ruky", odporucam ( pri letoch do Australie).

Keby som vedela, tak pridam aj fotky.

Jana Kolouchova

Jana Kolouchova

Bloger 
  • Počet článkov:  16
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Na to, aby som sa podelila som svojím pohľadom na svet a pocitov z neho rada využijem a použijem tento blog. Nejde o nič veľké, prevratné, len mám nutkanie to zverejniť. :-) Zoznam autorových rubrík:  CaminoCo novehoSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu