reklama

Nedokonala perfekcionalistka

Mam svoje muchy. Ked si spomenate, tak jednou z nich je kniznica.  Ale to ma malo spolocne s tym, s cim sa priznam teraz. Som totiz neschopna si spravit vo veciach poriadok a pritom by som ich mala strasne rada presne podla velkosti, castosti pouzivania, tem, ktorych sa tykaju...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)

Typickym prikladom su uz len hlupe ponozky. Musia sa prat obe spolocne, lebo ak nie, tak bude mat kazda iny odtien ciernej; zavesit sa musia na susiaku vedla seba a v kazdom pripade prikolikovat rovnakymi kolickami. Ak nie, tak... ako nedokonala prefekcionistka sa na to vykaslem.

Fotky. Tak to je pre mna pohroma. Kto ma pozna, vie, ze fotim vsade, kde sa ocitnem a docela dost. Potom nastane problem s ukladanim. Vo vsetkych fotakoch mam nastavene, aby sa mi obrazky ukladali podla dni do priecinkov. Tak aspon viem, ako tak, co som kde nafotila a priblizne ako si mam zalozit pictures do pc/cd. No ale niekto ma mal upozornit, ze ked sa cestujem z Austalie na Slovensko, tak by sa patrilo prestavit si cas a datum! Teraz mam pomiesanu zabijacku s rodinnymi fotkami, tie zase s prirodou Juznych Ciech a tie zase s "prechadzkou" po Bratislave a tie zase... No proste poprelinalo sa mi 5 tyzdnov cvakania. Ved, kto nema v hlave, ten ma v nohach.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Kazdy rok menim satnik. Teda aby ste rozumeli, tak zimny za letny a letny za zimny. V praxi to znamena, ze dva tyzdne v roku len vykladam a prekladam a zakladam a odkladam svoje satstvo zo skatul do skrine a naopak. Pani, ak by som si mohla dovolit najat na to ludi, tak to namojveru spravim! Moja "dokonala a perfektna" energia totiz vydrzi tak dve hodiny a potom sa odvlecie niekam do kuta, kde caka, kym ma prejde ten pracovny zapal. Ked sa prestahujem do noveho podnajmu, tak v celom byte spravim taky poriadok, ze sa vsetko len tak ligoce. (Mama mi nebude verit, ale je to tak). No a len co je vsetko v naprostom poriadku, tak sa nie a nie po tyzdni dokopat k tomu, aby som povysavala. A preco to robim? Neviem. Moze to sivisiet s naladou, hladinou cukru alebo hormonov v krvi, vychovou... Co ja vie... Podstatne je, ze vysledok nie je z mojho pohladu nikdy celkom uspokojivy. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 Trpite aj vy niecom podobnym?

Jana Kolouchova

Jana Kolouchova

Bloger 
  • Počet článkov:  16
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Na to, aby som sa podelila som svojím pohľadom na svet a pocitov z neho rada využijem a použijem tento blog. Nejde o nič veľké, prevratné, len mám nutkanie to zverejniť. :-) Zoznam autorových rubrík:  CaminoCo novehoSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu