reklama

No, už sa to prejavilo

Dajte mi niečo zorganizovať a ja prekvapím. Zvyčajne samú seba. A niekedy aj okolie.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Dala som sa na divadlo. Z čisto egoistických pohnútok som nahovoril zopár ľudí na Predanú nevestu a bola z toho "megaakcia". A darí sa mi to už tri mesiace udržiavať.

Ale nebola by to Janka, keby som niečo niekedy neposerinkalo. Teda skoro.

Hurá, ideme na koncert! To bola prvotná myšlienka, keď som našla v programe Slov. filharmónie Johna Williamsa. Vypočuť si naživo hudbu zo Star wars..., no odolali by ste? Ja nie, tak som rozhodila siete a chytilo sa zopár rybiek. Vytešikovala som sa pekne v sobotu popoludní, hodinku pred predstavením, že kúpim pre nás štyroch lístky. Pozerám, a vidím, že pred dverami stepuje povážlivo veľa ľudí, čo vyzerajú, akoby chceli kupovať vstupenky! Už si hovorím, niekde bude asi háčik... A potom sa to všetko nahrnulo do pokladne. "Musíte počkať, kým sa mi tu niečo uvoľní." Á, do kelu! Tak počkám, vravím si. Zrazu sa objaví aj Zuzka, (tomu hovorím "náhodička", ktorá ma vlastne zachránila od blamáže, za čo jej veľmi ďakujem). A tak si tak sedíme a čakáme, kým sa pani v pokladni rozhodne, kedy je čas na rušenie rezervácií. No, trvalo jej to dosť dlho. A potom som si všimla, že tam v pokladni chýba jeden dôležitý prístroj! Bankový terminál! A ako Janka najčastejšie platí? Predsa bezhotovostne. Oblial ma studený pot a čo teraz? Ako som už spomenula, tak ma zachránila kamoška. Iste si o mne niečo pomyslela. (Ide kupovať lístky a vôbec nemyslí na to, že potrebuje aj peniaze...). Ale, všetko dobre dopadlo, (ináč by som sa tu tým nechválila) a mali sme super zážitok. Williamsova hudba naozaj vytvára dej a charakterizuje postavy, takže som si vedela živo predstaviť, čo sa deje.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A poučenie? Pani v pokladni na Novej scéne nemá pravdu, keď hovorí, že rezervovať lístky netreba. Treba! Na všetko, vždy a všade, a najlepšie osobne!

Jana Kolouchova

Jana Kolouchova

Bloger 
  • Počet článkov:  16
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Na to, aby som sa podelila som svojím pohľadom na svet a pocitov z neho rada využijem a použijem tento blog. Nejde o nič veľké, prevratné, len mám nutkanie to zverejniť. :-) Zoznam autorových rubrík:  CaminoCo novehoSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

19 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu