reklama

Novy zaciatok

Zacala som si s Dzimom. Stretavame sa zatial len sporadicky, ale planujem sa stretavat pravidelne. Aspon kazdy druhy den, ked som sa uz aj kvoli nemu prestahovala.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Premyslala som velmi dlho, ako na to. Uz davno, este na Slovensku, som mala nieco podobne v plane. Dokonca som sa zmohla aj na niekolko pokusov, ale nikdy to nezaslo dalej ako po pozorovnaie a porovnavanie. Na danu problematiku som si pozicala aj literaturu (a precital som ju). Nakoniec ale vsetko stroskotalo na nedostatku casu, zaneprazdnenosti (to si vravim ja) nesmelosti, ostychavosti, a asi aj na nedostatku odhodlania. Vyprchalo totiz ako bublinky zo sampusu hned pri prvych naznakoch komplikacii a potrebe vynalozit vlasnte usilie a sebazaprenie.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Az to na mna prislo. Prave tu v Sydney v Australii. Je naozaj pohodlne a vyhodne zist len 2 poschodia (vlastne zist do pivnice), zacat behom, zabicyklovat si, zaplavat, obcas zdvihnyt aj nejaku cinku. Tak nejak totiz prebieha moja hodinka a nieco s Dzimom. Vlastne v gymme.

Jana Kolouchova

Jana Kolouchova

Bloger 
  • Počet článkov:  16
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Na to, aby som sa podelila som svojím pohľadom na svet a pocitov z neho rada využijem a použijem tento blog. Nejde o nič veľké, prevratné, len mám nutkanie to zverejniť. :-) Zoznam autorových rubrík:  CaminoCo novehoSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu