reklama

Preco

Skoncilo sa to uz pred tyzdnom. Vsetky dopravne znacenia, zabrany, smerovky a policajne posily zmizli z mesta, ale oni su este stale tu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Nie je ich zase az tak vela. Uz netvoria zive rieky, nezastavuju premavku (kvoli nim uzatvorili aj most) a nezaplnaju food courty. Ale...

Preco to robia? Preco este zostavaju, ked je uz po vsetkom? Preco sa narozidu do svojich domovov a nedelia sa o svoje zazitky s tymi, ktori sa nemohli zucastnit? Preco aspon neodlozia tie zlto-oranzovo-cervene batohy!?

Preco mi to robia?

Svojou pritomnostou mi stale pripominaju, co som neprezila naplno vsetko tak ako oni. Tlacenicu, hluk, strkanicu, nepohodlie, zimu, skandovanie, usmevy, kam sa clovek pozrel, ocakavanie, neskryvane nadsenie, co bude nasledovat, cistu radost a ovzdusie naplnene modlitbou a Duchom Svatym. Ved prave Skutky 1;8, boli mottom tohorocnych Svetovych dni mladeze.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Bolo pre mna tazke "zorganizovat sa" aj ked sa vsetko odohravalo doslova len niekolko krokov odo mna. Takze Madrid tes sa, pridem si ta uzit tak, ako sa patri na putnika!

Jana Kolouchova

Jana Kolouchova

Bloger 
  • Počet článkov:  16
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Na to, aby som sa podelila som svojím pohľadom na svet a pocitov z neho rada využijem a použijem tento blog. Nejde o nič veľké, prevratné, len mám nutkanie to zverejniť. :-) Zoznam autorových rubrík:  CaminoCo novehoSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu