reklama

Stratila by som sa

Vratila som sa na niekolko tyzdnov domov do Bratislavy. Naplanovala som si stretnutia so znamimi a hlavne s kamaratkami. Za ten cas co som sa flakala po svete sa toho u nich dost zmenilo. Najma priezvyska, pocty clenov ich rodin a zachytne body, podla ktorych sa orientuju.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

"Dobre, tak na Zeleznej pri schodoch!" Dobre, tak pri schodoch. A kde to vlastne je? Mohlo by to predsa byt nieco o com este neviem, ked presla takymi velkymi zmenami. Vystupim na Patronke, vyberiem sa smerom k vojenskej, jedno parkovisko, druhe, prechadzam popod Cerveny most a ... okolo nejakych schodov. Pre istotu este volam, co som sa nezmylila, ale nie! Dostavila som sa na spravne miesto! Schody, ktorymi sa schadza z cesty na detske ihrisko. 

"Stretnime sa tam, kde sme boli minule. Kde sa nefajci a da sa ist aj s miminami." "Dobre, a kde to je?" "Tam pri zastavke." Tak pri zastavke, niekde v Raci, nefajci sa tam a bude to asi nieco novsie (teda nieco co moze fungovat aj menej ako dva roky). Nakoniec sme sa stretli u kamosky v byte. (Vdaka bohu, ze tam byvaju viac ako tri roky, takze s najdenim som nemala ziadne problemy

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Mam to stazene. Okrem toho, som v Bratislave dlhu dobu nebola, (teda neviem, kde sa co otvorilo/zatvorilo), nie som mamicka, ale mala by som sa dovtipit, kam sa da dostat aj s kocikom (pre tych najmensich), najlepsie by bolo, ak by tam boli aj preliezky a ohradenie (pre tych uz zdatnejsich) a samozrejme, aby tam bolo aj prijemne posedenie. Esteze "domaci" maju predstvu, o podobnych miestach, tak sa necham vlacit po meste a spoznavam zakutia "materskej" Braltislavy.

Jana Kolouchova

Jana Kolouchova

Bloger 
  • Počet článkov:  16
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Na to, aby som sa podelila som svojím pohľadom na svet a pocitov z neho rada využijem a použijem tento blog. Nejde o nič veľké, prevratné, len mám nutkanie to zverejniť. :-) Zoznam autorových rubrík:  CaminoCo novehoSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

73 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu