reklama

Co ma dostalo, alebo uprimnost nadovsetko

Jo a mam to! Zastihlo ma to absolutne nepripravenu. Z nicoho nic ma to zasiahlo ako blesk z cisteho neba. Pred ocami mi prebehli tie nezabudnutelne chvile, ktore som prezila sama a v duchu som si vravela;Tak by som si priala, aby si tu bol so mnou.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

 Myslim tym jeho, moju chybajucu polovickum zivotnu lasku , priatela..., ktory sa ktoviekde flaka, namiesto toho, aby si ma konecne nasiel a sedel pri mne a bez slova pozoroval zapad\vychod slnka; aby nechybal na mojich fotkach z hor, lyzovaciek a vyletov po okoli,;aby ma obcas prekvapil; aby som mohla zabudnut, ako sa opravuje zachod a kvapkajuci vodovod; aby som aj ja uz konecne mala nejake fotky z ciest (nie len ti druhi, lebo ja ma dobryfotak a dobre fotim); aby mala s kym konzultovat, co bude nas dalsi krok a mnoho ineho viac a menej doleziteho.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 Moje (ne)racionalne a (ne)realne odovodnenia, preco som stale singl to rozvialo ako jesenny vychor opadane listie. Musim si priznat, ze ma to obcas privadza takmer az k sebalutosti.
 Pochybujem, ze dotycna si vobec uvedomila, co TO so mnou spravilo. Cerstvo vydata moslimka sa ma pravdepodobne nepokusala dorazit, ked vyslovila TO "Lutujem ta, ze nemas priatela". V povodnom zneni:"I pity you, that you don't have a boyfriend", mi to znie este horsie, ako v preklade.

 A co s tym spravim? No, sama asi nic.

 No nestazujem sa. Lietam si po svete, robim co chcem, idem kam chcem, ziadne kompromisy..., ale uz ma to pomaly prestava bavit.

Jana Kolouchova

Jana Kolouchova

Bloger 
  • Počet článkov:  16
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Na to, aby som sa podelila som svojím pohľadom na svet a pocitov z neho rada využijem a použijem tento blog. Nejde o nič veľké, prevratné, len mám nutkanie to zverejniť. :-) Zoznam autorových rubrík:  CaminoCo novehoSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

750 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu