reklama

Ema zomrela... Existuje psie nebo?

Viete si predstaviť nebo bez domácich miláčikov?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (38)
Emka
Emka (zdroj: Filip Kopáč)

Existuje špeciálne miesto, kam idú všetky milované zvieratká keď zomrú. Toto je iba dočasné miesto. Ale tam sú stromy, tráva, jazerá a všetko, čo majú radi. Tu sa môžu hrať, jesť a spať, ešte lepšie ako predtým ako zomreli. Tam neexistuje žiadna bolesť, starosti, strach, nebezpečenstvo, ktorého by sa bolo treba báť. Jediné šťastie, ktoré im chýba, je ich milovaná ľudská svorka – VY.

Zdravie je úplne obnovené, všetky zranenia vyliečené. Psy a mačky sa spolu hrajú ako mláďatká a nemajú čas smútiť za vami. Chýbate im, ale zvláštnym zvieracím inštinktom cítia, že toto sa zmení k lepšiemu. A radostne očakávajú.

Ale každý raz zažije deň, keď uprostred hrania zrazu cítia, že niečo sa zmenilo. A všetky ich zmysly budú na vrchole vzrušenia a v pozore. Budú ňuchať vzduch a pozerať sa do diaľky, kde začnú rozpoznávať najmilovanejšiu špeciálnu bytosť. V povznesenej nálade, so žiariacimi očami a krútiac chvostom sa rozbehnú tryskom, takmer vznášajúc sa ponad zelenú trávu.

Váš očakávaný príchod bol precítený a neexistuje nič, čo by vás mohlo rozdeliť. Slzy vám tečú z očí bežiac si vzájomne oproti. Váš miláčik vám skočí do náručia a priľnete k sebe v radostnom opätovnom stretnutí. Máte celú tvár od natešených pusiniek a vy bozk vrátite, práve tak radostne. Vaše ruky láskavo znovu pohladia milovaný kožuštek, takisto hlavu, krk a telo. Vzájomne si pozriete do milujúcich očí a tie staré prekrásne zdieľané pocity sú znovu späť.

A vtom, niečo vás oboch zavolá do iného poľa tepla a starostlivosti, kde sa všetka tá láska, ktorú poznáte, stáva skutočnosťou. S vašim miláčikom opustíte čakaciu zónu, kráčate do hlavnej časti neba a začínate tam nový život – spolu.

Ak veríte, že zvieratá nas môžu milovať rovnako ako my ich, potom je logika jasná a nikto ju nemôže poprieť. Ak veríte, že niekde je nebo pre ľudí, potom tam musia byť, čakajúc na nás, kým vstúpime. Nebo je láska, a zvieratká ju vždy zdieľajú s nami.

Filip Kopáč

Filip Kopáč

Bloger 
  • Počet článkov:  1
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Študent zaoberajúci sa budúcnosťou ktorý sa chce týmto spôsobom prezentovať. Zoznam autorových rubrík:  ZačínamOperácia psíka, nič príjemnéSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu