reklama

Michael Jackson nevinny

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Michael Jackson Acquitted on All Counts

AP - 2 minutes ago

SANTA MARIA, Calif. - A jury acquitted Michael Jackson on Monday of molesting a 13-year-old cancer survivor at his Neverland ranch, vindicating the pop star who insisted he was the victim of mother-and-son con artists and a prosecutor with a vendetta. Jurors also acquitted him of conspiring to imprison his accuser and the boy's family at the storybook estate � a total legal victory but one that may do little to improve his bizarre image.

prelozene do slovenciny:

Santa Maria, Kalifornia - Porota usudila M. Jacksona ako nevinneho z obvinenia molestacie 13 rocneho chlapca, ktory po liecbe rakoviny navstevoval jeho Neverland ranc , ocistujuc meno pop-hviezdy ktory tvrdil ze je iba tercom "matka-syn" paru podvodnikov a prokuratora s pomstivym umyslom. Porotci ho tiez ocisitli z obzaloby ze planoval "domace" vazenie chlapca a jeho rodiny na rozpravkovom sidle ? uplne legalne vitazstvo, ale take co moze len malo zlepsit jeho "bizarre image".

Steve Kotleba

Steve Kotleba

Bloger 
  • Počet článkov:  11
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Americky Slovak, podnikatel z Kalifornie. Partner a doverny priatel s Bill Gates (Microsoft), Dave Scott and Buzz Aldrinom (Apollo 'moon-buggy' and astronauti na mesiaci). Zoznam autorových rubrík:  Slovensko a USATechnologieKulturaSpolocnostVedaZdravieKalifornia pod lupouLudiaPocitaceNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu