reklama

Triezve milosti

Tvrdenie, že môj alkoholizmus je choroba, nie je výhovorkou, ako sa vyhnúť zodpovednosti, ale pozvaním naplno sa zapojiť do programu, ktorý bol vytvorený špeciálne na jej liečbu. Heather Koppová: Triezve milosti. kumran.sk 2014 s.212

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Kniha Triezve milosti s podtitulom Príbeh o kresťanke – alkoholičke, ktorú dostihla Láska, od spisovateľky, redaktorky blogerky Heather Koppovej ma prekvapila, priam mi vyrazila dych. Heather vo svojom diele opisuje svoju závislosť na alkohole, náročnú cestu z temnoty na svetlo. Na vyjadrenie náročnosti používa príťažlivý humor. Cítiť z toho, že prijala tento svoj problém. Autorka je veľmi úprimná. Otvorene rozpráva o svojich zážitkoch, skúsenostiach, myšlienkach... Asi málokto z čitateľov si vie predstaviť, čím všetkým sa stretá človek závislý na alkohole alebo drogách. Čo všetko ho ťaží. Ako rýchlo zlyháva. K čomu všetkému sa utieka.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Čitateľ má príležitosť vcítiť sa do toho, čo prežíva človek závislý od alkoholu. S čím všetkým musí bojovať. Pre mňa osobne to bolo veľmi vzácne, môcť sa pozrieť na problematiku priamo očami závislého človeka. Ocenila som, ako pútavo autorka podala svoj príbeh. S veľkou zvedavosťou som sa púšťala do čítania nasledujúcej strany, zaujímalo ma, čo bude ďalej.

Heatherina cesta a vzťah k Bohu ma nútili zastaviť sa, pozrieť sa a prehodnotiť, ako som na tom ja. Spolieham sa len na svoje sily a schopnosti alebo sa viem s dôverou obrátiť na Boha? Mám nádej? Dokážem požiadať o pomoc? Skutočne skvelá kniha, vďaka ktorej som našla odpovede na tieto i ďalšie otázky. 

Katarína Koyš

Katarína Koyš

Bloger 
  • Počet článkov:  45
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Tajomný element, ktorý prejavuje svoju kreativitu. Zoznam autorových rubrík:  RecenzieSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu