reklama

dva pravidlá Bruce Leeho

Apropo , ten pomalý čas s tými koláčmi ako plácou a Bruce Lee v kravate, to je dôsledok povaľovania sa v kanvici ako voda.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Buď ako voda , povedal Lee v jednom filme ,ale vytrvalosť s akou sa človek dokáže rozlievať okolo horúcej špirály môže spôsobiť, že sa stane kanvicou.

Keď Bruce ležal so zdevastovanou chrbticou pól roka na lôžku zaumienil si že bude Hollywoodskou hviezdou a bude mať desať miliónov dolárov. Našťastie či na nešťastie mu to vyšlo, ibaže jeho zmes bojových umení prišla do zmesí Američanov priskoro. Nešiel po čistokrvnosti,ako aj mohol tam, kde Darwin a smrkanie do vreckovky je neprípustné. Vytrvalo poťahuj a možno si zahráš číňana tam, kde číňanov hrajú výhradne belosi a neobmedzia ti detské prídavky, keď odvedieš rovnakú daň.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Vyprázdni svoju myseľ... no sú tu dve možnosti. S vyprázdnenou hlavou sa z človeka môže stať zviera, ktoré neurobí nič navyše, inak by ohrozil svoju bezpečnosť v boji o život pri love, golfe, či pedikúre.

Druhá možnosť je,že sa zraníš pri tom vyprázdňovaní, tak že sa budeš mesiace vliecť lesom stále bližšie k ľudským obydliam a necháš sa zavrieť do klietky dúfajúc, že ťa vyliečia, alebo ti aspoň dajú najesť.

Nuž ale keď pred teba nikto nepostaví bránku, ako im môžeš ukázať , že to vieš aj ľavačkou dvakrát po sebe a nepotrebuješ plat trénera slovenskej futbalovej reprezentácie.

Rýchlosť by sme mali, no sebaistota ,detský pohľad a vytrvalosť Bruca Leeho priviedla k invalidite. Pri nadmernom užívaní liekov proti bolesti zomrel na následok opuchu mozgu.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 Kung fu panda po vyhratom paličkovom súboji s majstrom Shi fu o mäsovú guličku povedala Nie som hladný  a podala majstrovi guličku späť.

Je nevyhnutné veriť, že si v zápätí nespravila z jazera sĺz čínsku polievku, keď už zjedol všetky marhule z posvätného stromu.

Koniec koncov treba veriť.

Kristína Janigová

Kristína Janigová

Bloger 
  • Počet článkov:  33
  •  | 
  • Páči sa:  8x

Slavistka(FFPU) a lazníčka:) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu