reklama

býk tak trochu inak

Znamenia , horoskopy, numerológia. No kto by už na to veril? Ja a moje kamošky určite áno. :) Keď sa ktorákoľvek z nás zoznámi s niekým potencionálnym či už ide o milenca t.j. muža na sex, muža na príležitostný sex, muža na víkendy s nádychom sexu, vynikajúceho kamaráta , ktorý na vzťah nie je to pravé orechové, ale na sex je skvelý , v tom lepšom prípade aj muža na vzťah, manžela a neskôr otca našich detičiek, je naša prvá otázka "Cicka a aké je znamenie?"

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Každý si myslí , že práve to jeho znamenie vo zverokruhu je to najlepšie , najvtipnejšie, najmúdrejšie, najsilnejšie, najobetavejšie naj naj naj a..... skutek utek :)
Na tom kto je aké znamenie, síce váš život zrazu krásny nebude, ani ten pán s veľkým V teda P tiež nepríde, ani všetko nepôjde ako po masle, zato to niekoho zaručene pobaví, ak si to začne všímať .. Napríklad ako nás. :)
Vždy som si hovorila, že by som nechcela za partnera muža v znamení býka. Nieže by som niekedy mala s nejakým niečo bližšie, ale poznám ich zopár a ak nie ja, tak moje blízke známe určite áno.
Nepôjdem poporiadku ako by som mala (veď prečo by som aj mala?). :)
Býk- Býk bez lásky je ako púšť bez vody. Vraj znameniu býk vládne planéta Venuša - a tá je planéta lásky. Je to zvláštne, nakoľko býk je jedno z mála znamení, ktorý sa lásky neskutočne boja. Alebo sa tí dotyční skôr báli mňa a mojich kamošiek? Ťažko povedať, odpoveď vedia len oni a veruže od nich sa mi nič nedozvieme, lebo čím viac by sme od nich chceli vedieť odpoveď na danú problematiku, tým viac sa do seba uzavrú. Človeka ide roztrhnúť od jedu, ale to nikdy neukážte pred nimi, len sa dobre pobavia na vašu adresu Či už si to vezmete ako pozitívum alebo negatívum, je to len na vás. Každopádne, ak chcete na muža v znamení býka zapôsobiť, ignorujte ho. To je taký najbližší elixír lásky, aký na nich pôsobí. Prípadne majte dlhé vlasy, pevné prsia, hlboký dekolt, topánky na vysokom podpätku (ak nie je trpaslík samozrejme, vtedy to istia balerínky),môžte pridať aj trošku humoru, inteligencie, múdrosti, ale nie príliš, lebo býk má aj tak vždy pravdu, a len to čo povie on je správne vždy a za každých okolností (toto mi dosť na nich nesedí, keďže pravdu mám vždy len ja, ale však oni na to časom prídu)... maybe:)

Kristína Kollárová

Kristína Kollárová

Bloger 
  • Počet článkov:  4
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Prečo chceš všetko čo mám ja? Ved ani ja nechcem všetko čo máš Ty! :)Neplačem len ma pália oči... Nedokonale dokonalá :))) Zoznam autorových rubrík:  Znamenia ako ich (ne)poznámeSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu