reklama

Prečo nosím farebné ponožky

Ráno som sa obliekala do práce. Vyhodila som polovicu skrine, aby som mala vzápätí čo spratovať dnu. Vyhralo tyrkysové tričko s opičkou a, ako inak, tyrkysové ponožky.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (19)
Obrázok blogu

Netraste sa. Veď aj Majkl ich nosil iba biele, a celý svet ich nosil s ním. Na zastupiteľstvách som si všimla, že letí šedá, prípadne čierna. Poniektoré prípady po dlhšom sledovaní odhalili aj bledý prúžok na lýtku. Ej, rebeli!

Ja som zaručene farebná. Pohreb nepohreb, slávnosť neslávnosť, ponožky sú u mňa symbiózou bodiek, sovičiek, kvietkov, oviec, a po utriedení do kategórií vyhrali v mojej zásuvke prúžky. Raz darmo, farebný svet mi leží pri nohách, respektíve práve tam začína.

Možno je to nejaký komplex. V detstve som farebných ponožiek mala málo. Dali sa kúpiť šedé, tmavo šedé, bledo šedé, čierne. Nápis šport bol už vyššia trieda. Pamätám si, ako sme raz otcovi na sviatok kúpili biele ponožky s nápisom Reebok. Myslím, že Reebok ich nevyrábal, nakoľko sme ich kúpili v našom obyčajnom textile (ľudovo zvaným Boďo), ale ten pocit, že značkový nápis je na nohách nášho otca, bol výnimočný. Vynímali sa krásne, všetci predsa vieme ako otcovia nosia ponožky v kombinácií s kraťasmi. Sú z nich tenisti.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Obrázok blogu

Odkedy si kupujem ponožky sama, kupujem len farebné. Áno, trčia mi z čižiem a kdekoľvek sa vyzujem, budím vzorkovanú pozornosť. Vždy si poviem, že si nabudúce kúpim už také obyčajné, čierne. A nakoniec majú vždy aspoň špičku a pätu olemovanú niečím krikľavým.

Za všetko moje ponožkové harašenie hovorí posledná fotografia. Nie, nebojte sa, tento outfit skutočne von nevolím. Bol skôr o náhode a o prestriedaní topánok s mojou sestrou, ktorú tlačili. Išla som si domov ako najväčšia čávka, a všetko mi bolo fuk. Čo vám poviem, na dedine vždy je sranda!

Kristína Lišková

Kristína Lišková

Bloger 
  • Počet článkov:  104
  •  | 
  • Páči sa:  0x

To nie vy musíte veriť líškam. Líšky musia veriť vám. Zoznam autorových rubrík:  POÉZIA z priečinkovLÍŠKA PÍŠELÍŠKA fotí a horujeBOOK LOOK - recenzie podľa mňaOMRVINKYOMRVINKY II.SPAM

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu