reklama

Za pád vlády môže strana SMER, a to jednoznačne

Nemám o dôsledkoch hlboké, ba až žiadne znalosti, len ukážem svoj krátky pohľad na povrh za pomoci subjektívneho zdráveho rozumu. Neviem, či je pre Slovensko nechválanie Eurovalu alebo pád vlády zlá vec. Naozaj nemám dostočné informácie, aby som mohol súdiť. Ale mne vychádza, že za pád Vlády SR republiky môže strana SMER, a to jednoznačne.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Čo sa týka obávaného postoja EU voči Slovensku, to že prvý raz hlasovanie neprešlo a SR sa ukázala ako nejaký partner, to už nikto nezmyje. Otázka je, či je táto jazva pre Slovensko horšia ako pád vlády. Ja neviem, ale strana SMER si jednotne myslí, že pád vlády je pre Slovensko prijateľnejší. Prečo si tak myslím? No lebo ináč by hlasovali a nie sa iba slepo zaregistrovali.

Ďalšia otázka je, či pád vlády pre Slovensko zlá vec. Strana SMER si myslí, že nie. Prečo? Jednoducho. Za prirodzeného predpokladu, že každá politická strana chce pre Slovensko to najlepšie, keby boli pokladali pád vlády za zlú vec pre Slovensko a mohli by tomu zabrániť, čo skutočne mohli, tak by boli zabránili.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Skutočne ide najmä o pád vlády a o tú jazvu na našom partnerstve voči EU, lebo strana SMER prisľúbila hlasovať za Euroval v ďalšom hlasovaní.

Ak sa na to dívam ako sa dívam, vychádza mi z toho, že za pád vlády a predčasné voľby môže SMER, a to jednoznačne.

Na záver. Máte radi halušky a sex so zvieratami? Odpovedzte áno/nie.

Adrián Lachata

Adrián Lachata

Bloger 
  • Počet článkov:  16
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Uvažujúci individualista, symbiotický schizofrenik. Zoznam autorových rubrík:  ProgramovanieZážitkyPrózaVýpiskyNezaradené

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu