reklama

Na hlave nám chýba gombík off!

V práci denne ťahám osmičku. Niekedy je to dokonca 10, alebo aj 12 hodín. A niekedy mi to vôbec nepríde nezvyčajné.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

A to by som mohla ešte pokračovať tým, že prídem domow, zapínam pc a buchám do klávesnice do noci. Spolužiak mi volá, či neurobím semestrálku aj jemu. Vraj ma za to odvezie do školy. Vozí má aj tak, ale ...musíme si pomáhať.
V kúte stojí plný kôš voňavej bielizne. Tri priania. Za rohom čakajú dve prania na kúpeľ. Práčku o deviatej večer už nepúšťam, aby netancovala na parketách a nerušila susedov. Ožehlím vždy len to čo potrebujem. Ráno nadávam, keď musím celý objem kôša vyklopiť na posteľ, pri potrebe násť ten správny pár. Veci ani neukladám do skrine, len ich umiestnim do priestoru s pomyslením, že za pár hodín to oblečiem znovu, prípadne, že navlečiem na seba inú kombináciu vecí z mnohých fashion obesencov. Do obchodu ani nemusím chodiť, veď plnú penziu si zaplatím v práci. A kedže si navzájom vymieňame kávu, čaje, čokolády a žuvačky, považujem to za all inclusive.
Raz do týždňa si kúpim knihu, pohladím ju, ovoniam a začnem čítať. Takto mám rozčítaných aspoň 5 kníh, pri ktorých večer zaspávam. V hlave sa mi splieta niekoľko príbehov a sníva sa mi, že pracujem. Mám pocit, že mesiace sú týždne a týždne sú dní, po septembri ide december, a po decembri marec...

...mhm, nám na hlave chýba gombík off!

Janica Lacova

Janica Lacova

Bloger 
  • Počet článkov:  27
  •  | 
  • Páči sa:  0x

kreativec s optimistickou naladou Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu