reklama

Prečo bude najlepšia vláda SMER-SD a KDH

Slovensko sa vrátilo 20 rokov dozadu a je naprosto jasné a zrozumiteľné, že karty sú rozdané a voľby sú len "vec parády", lebo sa to patrí, aby sme mali demokratické voľby. Odvolíme a postavíme ľudovú vládu SMER-SD + KDH. Komu to bude vítané a komu to bude vyhovovať a na koniec: čo z toho bude?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (29)

Komu to bude vítané a komu to bude vyhovovať a na koniec: čo z toho bude?

Je jasné, že takúto vládu privíta 70 % obyvateľov (nie voličov) Slovenska a nastane na dlho pokoj. Napriek tomu, že KDH je pravicová a konzervatívna strana, myslím že nebude mať žiaden problém posadiť sa do vlády s Ficom.

Konečne sa teda naplní dlhodobá požiadavka katolíckej cirkvi na Slovensku, aby bol pokoj a aby to malo profit pre ňu samu. KDH nebude v programovom vyhlásení požadovať ani Vatikánsku zmluvu, ani boj proti interupciám, dôležité bude, že bude odstavený bezbrehý liberalizmus, ktorý sa pokúšal dávať ľuďom slobodu. Myslím, že podobne sa zachová aj druhá najsilnejšia cirkev Evanjelická c.a.v. lebo aj pre ňu to bude vyhovujúce.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Už pri zostavovaní minulej vlády boli predstavitelia KDH tlačení zo strany rozhodujúcich zaslúžilých predstaviteľov cirkvi do vlády s Ficom, ale SMERu sa podložili pod nohy HZDS a SNS hlbšie a pokornejšie a hoci to prirodzene pripomínalo pokľaknutie, ktoré žiadal diabol od Krista, stalo sa to. Fico, ako veľmi šikovný dedič boľševizmu prirodzene zničil a ponížil svojich partnerov, lebo odvekou snahou boľševikov je vládnuť sami, akýmkoľvek použítím akýchkoľvek prostriedkov a nie sa s niekym o moc deliť.

Celá opozičná politika Fica bola položená na ustavičnom ponižovaní Radičovej ako ženy a tak, ako za éry likvidácie židov za fašistického klerikálneho štátu cirkev ani raz nepozdvihla hlas proti tomuto verejnému ponižovaniu. Každému dostatočne citlivému človeku sa to bridilo a pripomínalo to: "ako baránka viedli ho na zabitie". Čo mali robiť? Veď Radičová je liberálna, nie je fanatická veriaca, neprízvukovala stále a neukazovala sa na náboženských aktivitách. Tak prečo by ju mali hájiť?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Je to smutné, ale dnes si myslím, že KDH neodolá, bude k tomu dotlačené silnou verejnou mienkou, lebo 70 % občanov hlásiacich sa k cirkvi ich k tomu dotlačí. KDH položí svoju hlavu na oltár spoločenskej požiadavky. Podvolí sa cirkvi, lebo to sa nedá byť proti takému obrovskému verejnému tlaku. Bude sa prirodzene rokovať a nahovárať aj v zákulisí. Cirkvi totižto vôbec nevadí boľševizmus, nevadí jej komunizmus ale vadí jej liberalizmus.

Prečo takto píšem: ak si aj niekto myslí, že nenávidím cirkev, nie je to pravda - verejne sa k nej hlásim. Že nenávidím KDH, nie je to pravda sú to moji najbližší priatelia. Nech to teda bude hodnotené akokoľvek čosi mi vnútri hovorí: napíš.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Komunizmus a boľševizmus totižto prekonal obrátenie a to sa veľmi cení. Pre cirkev bude totižto menším zlom komunizmus a boľševizmus, lebo "sociálni demokrati" vyškrtli boj proti Bohu zo svojich základných programových téz. Nastane teda všeobecná zhoda, nebude sa už verejne bojovať proti Bohu, proti hriechu, ale každému sa bude ustavične prízvukovať, že predsa majú všetci na všetko právo, že naši ľudia krízu nespôsobili a preto nemajú pre ňu prečo trpieť. Vyšlo to za vojny (klérofašisti - vybili židov a ich majetky si rozdelili), vyšlo to po vojne (komunisti - vyhlobili živnostníkov, podnikateľov, inteligenciu, statkárov, ale i roľníkov) a vymietli mozgy (to je to zariadenie na vrchu krku).

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nastane teda pokoj v spoločnosti, ľudia budú pokojní, ba dokonca budú aj jednotní, väčšina nebude reptať a ďalší potenciálny nepriateľ cirkev nebude protestovať. Ľuďom sa dá chlieb (aj dnes ho síce majú) a dajú sa im hry (aj dnes ich majú) ale dá sa im to, čo Fico ustavične dávkoval a dávkuje ľuďom do hláv: nenávisť k menšine, urážanie žien, ponižovanie schopných ľudí, zabije aktivitu a snahu niečo dosiahnuť, lebo každý taký bude podozrivý.

A práve pre toto si myslím, že cirkvi to skutočne bude veľmi a veľmi vyhovovať: nie je dobre keď sú ľudia slobodní a sebavedomí. To je riskantné a v tomto si budú SMER i cirkev nesmierne rozumieť.

K čomu to povedie: z Kádehákov budú definitívne urobení tí najväčší gauneri a cirkev verejne prizná, že najlepší sú ozaj a jedine sociálni demokrati. Lebo nebudú vôbec reptať proti nim. To že gauneri budú ďalej rozkrádať verejné zdroje, no a čo? Veď na každej dedine je dobre keď bude pár vyvolených a tí udržia všetko na uzde. Tak to vždy bolo a tak to aj bude. Koniec koncov vo väčšine obcí to aj tak isto dnes funguje, kde sú rovní a rovnejší a rovnejší môžu kradnúť, zbíjať, predávať drogy, kupčiť so ženami, voziť sa na drahých fárach na ktoré nikdy nemohli zarobiť, dôležité bude, aby sa neobracali proti cirkvi a proti vrchnosti. A oni sa nebudú obracať.

To že ľudia sa postupne odklonia, mladí múdri ujdú a nebudú sa vracať, že vidiek sa nebude rozvíjať to predsa nebude vadiť. Veď keď to takto všetko dobre funguje v Rusku, môže to aj tu. To, že tá viera nie je úprimná, no a čo?

Ladislav Židek

Ladislav Židek

Bloger 
  • Počet článkov:  17
  •  | 
  • Páči sa:  0x

S láskou k prírode ... Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu