reklama

Toto všetko Vám dám

3.1.2012, dva mesiace pred voľbami, 12.05 tlačovka na istej nemenovanej televizii. Prebral som sa po skromnom obede polievka zeleninová kelová a taká žemľovka - polovicu som dal mačkám a pôjdem si uvariť klobásku.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Je veľké šťastie Slovenska, že po harmónii vianoc prichádza reálna ponuka istej reálnej nemenovanej strany prednesená na tlačovke vysielanej istou nemenovanou televíziou konečne po vianociach a hurá do kampaní.

"Toto všetko Ti dám" odznelo pred 2000 rokmi a nepadlo na úrodnú pôdu. Kristus odolal a s ľahkosťou slobodného bohočloveka poslal diabla "do kelu". Preto ľudia museli 2000 rokov trpieť. Lebo keby nebol vtedy odolal boli by sme mali 2000 rokov raj na zemi. Ponuky viackrát odzneli z úst rôznych poslov diabla (ale radšej nejdem písať mená, lebo o mŕtvych sa má vraj len dobre). Lebo aj keď to niekedy trvalo niekoľko rokov a padlo pritom milióny ľudí vždy sa podarilo v konečnom dôsledku diabla poslať "do kelu".

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

"Toto všetko Vám dám" a v harmónii so sľubom šťastného večného života istej nemenovanej strany to prichádza konečne ako niečo čo sa jednoducho nebude dať odmietnuť. Ľudia sú na "mäkko", dieťatko ich úplne zblblo a kto by dokázal odmietnuť povianočné zľavy (namiesto zvyšovania cien najvyšších v celej Európe). Mimochodom zdraželi aj delobuchy, lebo mne sa to nezdalo? - ale áno zostalo akosi ticho dva dni. Dva dni už nikto nestrieľa, až 10.marca bude delostreľba.

"Toto všetko Vám dám" - zastavíme zdražovanie, všetci budete mať zamestnanie (nie robotu - to by ste ma nevolili), všetci budete mať dobré príjmy a budete si môcť dovoliť čo budete chcieť, vyženieme majiteľov firiem a aj ich vedúcich zamestnancov - dosadených manažérov - čert s nimi aj tak im ide iba o napĺňanie vačkov ich chlebodárcov a nastolíme "zriadenie utrápených". Nie už robotníkov, lebo to sa nenosí a robotníka nechce robiť nikto.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

"Toto všetko Vám dám" - budete mať slobodu, voľnosť a bratstvo a nikto Vám nebude prikazovať čo musíte robiť a deptať vás pri robote. My Vám dáme zamestnanie. To len preto sa máte zle, lebo Vám vládne úplne neschopná žena a kedy ktorá žena čo dokázala urobiť?

"Toto všetko Vám dám" - ale načo ďalej, veď stačí diaľkovým ovládačom pustiť zariadenie na zábavu a môžete to vidieť v priamom prenose.

Ladislav Židek

Ladislav Židek

Bloger 
  • Počet článkov:  17
  •  | 
  • Páči sa:  0x

S láskou k prírode ... Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu