reklama

Hlavu hore pán Rusko

Včera som si v schránke našiel zaujímavé noviny. Majú 8 strán menšieho formátu, vydáva ich Aliancia nového občana a volajú sa Hlavu hore. A pri ich prečítaní som zistil, že hlavu mám fakt hore. Dokonca celého ma dvíhalo zo stoličky.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Už na úvodnej strane ma zaujalo pár hesiel napísaných na červenom podklade: + Znížením daní i odvodov a výstavbou diaľnic i priemyselných parkov vytvoríme ďaľšie nové pracovné miesta. + Moderný človek a moderná rodina odmietajú Vatikánske zmluvy, ale potrebujú predmanželské zmluvy a zákon o registrovanom partnerstve. + Moderná škola je internet, povinná angličtina a nepovinné náboženstvo.

Milý pán Rusko: Tento štát za celého Vášho pôsobenia nepostavil ani jediný priemyselný park. Priemyselné parky tu stavali zahraničné spoločnosti. Vy ste sa im v tom snažili pomáhať, ale čo to stálo nervov a našich peňazí! Som rád, že tu chodia investori, len sa mi nepáči, že hovoríte, že to vďaka Vám a, že tu Vy pritiahnete dalších. To nielen Vy pán Rusko.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Moderný človek a moderná rodina potrebujú podľa mňa mať kde bývať, mať kde pracovať, žiť život, tak aby sa oň nemuseli báť, žiť slobodne. Vatikánska zmluva chráni život nielen narodeného, ale dokonca aj nenarodenáho človeka, dáva ľuďom možnosť slobodne sa rozhodnúť nevykonať niečo proti ich presvedčeniu. Predmanželská zmluva je založená na egoizme a majetkárstve. Ja viem vy máte s tými svojimi majetkami asi problém. K registrovaným partnerstvám sa na tomto mieste nebudem vyjadrovať.

Pán Rusko. Náboženstvo na školách vôbec nie je povinné!!! Náboženstvo neohrozuje moderné napredovanie žiadnej školy. Náboženstvo nebráni výučbe cudzích jazykov a ani internetu.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Údaje z Vašich novín sú podľa mňa skreslené a nepravdivé. Sú zamerané na jeden smer a tým je útok na cirkev a kresťanov. Mimochodom ku kresťanstvu sa pri sčítaní obyvateľstva prihlásila pekná časť občanov. Takže ,Pavol Rusko: Hlavu hore a hor sa oblbovať národ!

Matúš Lakoštík

Matúš Lakoštík

Bloger 
  • Počet článkov:  58
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Len taký obyčajný človek na našej planéte. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáŠportSpoločnosťSúkromnéPolitikaKultúra

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu