reklama

Cenný futbalový skalp

Dnes ho získali  reprezentanti Slovenska vo Francúzku. Práve odtiaľ si totiž domov vezú mimoriadne vzácnu a prekvapivú výhru 2:1.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)

Znie to až neuveriteľne, ale vyhrali sme nad Francúzmi. K tomu sa snáď nedá ani nič dodať. Naši hrali perfektne. V prvom polčase sme sa síce veľmi úpenlivo bránili, ale nikto ani nečakal, že Francúzov ideme rozstrieľať. Aj keď väčšinu času sa hra točila na našej polovičke a v réžii domácich, naznačovali sme, že nebudeme až taký odovzdaný a viac krát sme dokonca prinútili Francúzov zahrávať malé domov na svojho brankára.

V druhom polčase sme ožili a vyplatilo sa. Dvoma nádhernými gólmi sme zvíťazili a to sa počíta. A z Francúzmi obzvlášť. Pochváliť treba najmä brankára Hajdúcha, ktorý podal azda svoj životný výkon. Ale taktiež obrana fungovala perfektne a útočníci ukázali svoju silu tak, že strelili dva góly znamenajúce víťazstvo.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Tesne pred zápasom som s kamarátom trochu hundral na trénera Galisa, že akých hráčov to tam zobral. Teraz mu dlhujem ospravedlnenie. Opäť sa potvrdilo, že tento tréner má nos na kvalitné futbalové talenty a vie ušiť súprávnu taktiku aj na veľké mužstvá.

Dnes to bol ďalší z pekných futbalových večerov, ktorý nám pripravili zástupcovia zo Slovenska. A nebol prvý. V poslednej dobe ich bolo viac či už na úrovni reprezentácie, alebo na klubovej. Len tak ďalej. Presne takto sa získava fanúšik na svoju stranu, presne toto chcú ľudia vidieť, presne takto šport teší.

Matúš Lakoštík

Matúš Lakoštík

Bloger 
  • Počet článkov:  58
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Len taký obyčajný človek na našej planéte. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáŠportSpoločnosťSúkromnéPolitikaKultúra

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu