reklama

Český syndróm?

Pred malou chvíľou sme prehrali vo futbalovej kvalifikácii s reprezentáciou ČR 0:3. Pri hodnotení tohoto zápasu ma napadá len jedno ospravedlnenie našich hráčov, aj keď práve takúto výhovorku nemám rád: máme fakt český syndróm.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (20)

Inak si to už vysvetliť fakt neviem. Zápas sme úplne zbabrali. Určite nebol dôvod v kvalite našich hráčov. Presne Tí dokázali uhrať Francúzov aj Nemcov a zrazu na Čechov nestačili? V prvom polčase stíhal azda len Švento a v druhom už úplne nik. Terén a počasie? terén až na nejaký ten fliačik celkom v pohode a počasie bolo úplne ideálne. najviac však mrzí to, že aj atmosféra bola taká ako už dávno nie. Zaplnený stánok na Tehelnom poli vytváral dôstojnú atmosféru. Samozrejme a pochopiteľne za stavu 0:3 už domáce prostredie mali Česi, ale to je vzhľadom na mentalitu v týchto zemepisných šírkach v norme.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Na myseľ mi teda prichádzajú už len dva dôvody našej prehry: skutočne nevydarený deň našich, alebo (pre mňa nepopulárny) syndróm z Čechov. Dúfam, že je to prvé a čechom to v odvete vrátime a u nich sa nám podarí vyhrať. Predtým, však stoja pred nami ďaľšie zápasy a to najbližšie Wales a Nemecko. Neostáva nám nič iné, len zabrať, veriť a fandiť a hlavne bodovať.

Matúš Lakoštík

Matúš Lakoštík

Bloger 
  • Počet článkov:  58
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Len taký obyčajný človek na našej planéte. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáŠportSpoločnosťSúkromnéPolitikaKultúra

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu