reklama

ČO BY STE URČITE MALI VEDIEŤ O SCANDALOUS PARTY nr. 1

Okrem už známych faktov, že Zem sa točí okolo Slnka, že leto je za dverami a že piko vymýva mozog by ste určite nemali prehliadnuť aj nasledujúce informácie:  Scandalous nie je len taká obyčajná žúrka – jeho hlavnou devízou je priestor, ktorý je skutočne štýlový a neopakovateľný.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Naviac – parket je umiestnený na terase pod holým nebom s fantastickým výhľadom na Trenčiansky hrad. Každý zúčastnený vám určite potvrdí, že západ a východ Slnka a tanec pod hviezdnou oblohou umocňuje už aj tak dokonalý zážitok z kvalitnej hudby.

Za barmi sa na vás už teší barmanská posádka, pripravená splniť aj tie najnáročnejšie želania. Naviac, ako už býva dobrým zvykom, sa môžete tešiť na naozaj horúcu barmanskú fireshow.

Skvelá a uvoľnená atmosféra nie je v tomto prípade len frázou, ale ďalším neodškriepiteľným faktom. K tomu podstatnou mierou prispievajú Dji, ktorí v dnešný večer budú hrať v nasledovnom poradí:

21:00 – 00:00 Southboy aka Whoopi in sunset set
00:00 – 02:00 Yoshi
02:00 – 04:00 Patrick Heart
04:00 – 06:00 Pablo Martelo aka Goldberg in sunrise set

Scandalous je tým pravým priestorom, kde sa môžete bez obáv prejaviť. Tak vytiahnite zo skrine tie dávno zabudnuté zvoňáky, prehrabte sa v šatníku svojho partnera/partnerky, rodičov/starých rodičov a nahoďte sa skutočne škandálne! Ja už mám u svojej priateľky vybavené krásne ružové obtiahnuté tričko a snáď ju prehovorím, aby mi požičala aj tú bielu minisukňu... :-)

SCANDALOUS
25.05.07 Scandal Cocktail Bar Trenčín (Farská ul. – na námestí smerom na hradné schody)

Djs: Pat Heart (afrodrops.fr)
Yoshi (housemusic.sk)
Pablo Martelo (scandalouspromotion)
Southboy (housemusic.sk)

Start: 21:00 Entry: 99.-SKK (3€)

Viliam Lang

Viliam Lang

Bloger 
  • Počet článkov:  9
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Choďte do ktorého kolvek domu a budete sa diviť, že ak drží manžel noviny nejakým smerom, tak určite tým, kde se nachádza jeho manželka... nieže by ich čítal, možno už ich má dávno prečítané Zoznam autorových rubrík:  Dobrý večer priateliaMoje postrehyMeditaciaDj go over pass for Mix pult`sCitáti k životu

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu