reklama

Majstrovstvá Slovenska v cyklistike 2019

Sagan pobláznil Slovensko a na bicykle presadol obrazne celý národ, škoda že len tak symbolicky. I keď v okolí Trnavy to vyzeralo skutočne.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Na budúci týždeň mám v pláne vybrať sa do civilizovanejšej časti Európy a pozrieť opäť naživo aspoň jednu etapu Tour de France lebo i keď nie som veľký fanúšik cyklistiky, tak "túr" je len jedna a vidieť ju je vždy skutočný zážitok.

Ako taký ľahký predkrm som s v horúcu nedeľu vybral pozrieť Majstrovská Slovenska v okolí Trnavy. Bicykel je perfektný a zdravý dopravný prostriedok, ktorý sa stal aj zaujímavým športovým náčiním. Mám pocit, že hlavne vďaka Saganovým úspechom každoročne pribúda pri trase fanúšikov a to je veľmi potešiteľné.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Motorkári boli rýchlejší
Motorkári boli rýchlejší (zdroj: LF)
Aj policajti sa preháňali
Aj policajti sa preháňali (zdroj: LF)
Saganovci
Saganovci (zdroj: FL)
Aj majster tesár sa občas utne
Aj majster tesár sa občas utne (zdroj: LF)
Majstrovstvá Slovenska 2019
Majstrovstvá Slovenska 2019 (zdroj: LF)
Majstrovstvá Slovenska 2019
Majstrovstvá Slovenska 2019 (zdroj: LF)

Chápem, že organizátori v našej krajine majú trochu problém vybrať zopár kilometrov použiteľnej komunikácie lebo moja cesta z Bratislavy smerom Modra, Častá, Dolné Orešany, Trstín je cestou, ktorá vzbudzuje veľmi vážne pochybnosti o jej lokalizácii. Komunikácie takej kvality vôbec nesvedčia o tom, že Slovensko je v EU. Skôr tak východne. Ale podujatie pekné napriek neschopnosti štátu poskytnúť na cyklistiku aspoň trochu normálne podmienky.

František Lefler

František Lefler

Bloger 
  • Počet článkov:  106
  •  | 
  • Páči sa:  43x

som človek, ktorého stále zaujíma dianie okolo nás a nie je mi to ľahostajné lebo nadobúdam pocit, že prežívame Déjà vu Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu