reklama

Hex v Ružomberku, Scorpions v Bratislave, Appendix v Brezne

Čaká nás horúci a pestrý víkend. Vypuknú prvé festivaly letnej sezóny, niektorí si ešte vrznú v kluboch, a Bratislava zažije ďalší bombónik...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)
Horkýže Slíže zahrajú dnes v Tisovci.
Horkýže Slíže zahrajú dnes v Tisovci. 

Festival Svätojánska noc plná hudby má svoju tradíciu. Tentokrát sa síce nekoná na Jána - ten oslavuje meniny až budúci víkend - do Pohorelej pri Brezne však prináša kopec dobrej hudby. Medzi headlinerov dvojdňového podujatia patria Horkýže Slíže, Desmod, Ears i Fermata.

V regióne ešte ostaneme. V breznianskej Bombure odohrá jeden zo svojich ďalších výborných koncertov projekt Appendix. Ak ich nestihnete v tomto klube, skúste to v sobotu v Banskej Štiavnici. Pre absolútne pohodlných je tu ešte tretia možnosť, ako si vychutnať živú produkciu Appendixu. Dnes o 22.35 sa predstavia v programe "Ladí neladí" na ČT 2.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ružomberok dnes privíta v rámci osláv Dní mesta skupinu Hex. Na Námestí slobody sa krátko po 19.00 na pódium postaví štvorica Yxo, Ďuďo, Fefe a Tybyke. Zajtra hrajú v Senci a v malebnom mestečku na severe Gemera - v Tisovci. Miestni sa majú na čo tešiť, bohatý program prináša počas dvoch dní okrem nich aj Horkýže Slíže ako náhradu za I. M. T. Smile, ktorí pre chorobu Ivana Táslera zrušili viacero koncertov. Ivan, poriadne ten zápal pľúc vylež!

No a nesmieme zabudnúť na obrovský koncert, ktorý sa koná na petržalskom futbalovom štadióne zajtra. Samozrejme, Scorpions. A desaťtisíce divákov. To, že Scorpions sú známi predovšetkým slaďákmi, je známe. Podarilo sa mi pravdepodobne odhaliť, že prečo: fungujú na čokoláde... :-)

SkryťVypnúť reklamu
reklama


Peter Lehotský

Peter Lehotský

Bloger 
  • Počet článkov:  214
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Komunikačný manažér. Predtým novinár, copywriter, PR expert, election team manager.Človek spojený s rozbehom najlepšieho slovenského hudobného spravodajského portálu Hudba.sk. Na blog.sme.sk prispievam od decembra 2004. Vždy ma rozčúli veta "To sa nebude dať...". Zoznam autorových rubrík:  Listy premiéroviMjúzik!Dozvuky relatívneho šialenstvaKeď dvaja robia to isté...Dobré správyShowBizReceptár (aj) na nedeľuÚletovníkTipy, ktorými môžete potešiťPolitikaSpoločnosťHudba na webeRecenzie a iné "-ie"Pár otázok (Rozhovor s ...)FikciaRecyklátorSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu