reklama

"Hrrr na ně!"

Priznám sa, nemám rád vianoce. Nie iba kvôli tomu, že už od polovice (konca) októbra nás každý rok masírujú zo všetkých strán nákupnou predvianočnou (koncoročnou) horúčkou. Jednoducho, jesenno-zimné obdobie mi nerobí radosť. Každý je nejaký.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

 Oveľa viac mám totiž rád dlhé slnečné dni. Ale kým nastanú, je treba prežiť vianočenie a silvestrovčenie - čo je z môjho pohľadu len dobroveľne povinná zábava. Napriek tomu si o pol noci vychutnám pocit, že ďalšie koncoročné šialenstvo sa prirúti až o dlhých desať mesiacov. Takže, hrr na ně - na tie mesiace novoročné! A PF ´05!

Peter Lehotský

Peter Lehotský

Bloger 
  • Počet článkov:  214
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Komunikačný manažér. Predtým novinár, copywriter, PR expert, election team manager.Človek spojený s rozbehom najlepšieho slovenského hudobného spravodajského portálu Hudba.sk. Na blog.sme.sk prispievam od decembra 2004. Vždy ma rozčúli veta "To sa nebude dať...". Zoznam autorových rubrík:  Listy premiéroviMjúzik!Dozvuky relatívneho šialenstvaKeď dvaja robia to isté...Dobré správyShowBizReceptár (aj) na nedeľuÚletovníkTipy, ktorými môžete potešiťPolitikaSpoločnosťHudba na webeRecenzie a iné "-ie"Pár otázok (Rozhovor s ...)FikciaRecyklátorSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu