reklama

Buďte online aj po smrti a komunikujte

Sci-fi? Nie. Len morbiďácka realita.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)

 "Pokiaľ ste väčšinu svojho života online a nechcete, aby ste po tom, ako zomriete, chýbali ľuďom, s ktorými dnes komunikujete, tak si už teraz zožeňte niekoho, kto bude za vás viesť váš posmrtný virtuálny život." Aj to sa môžete dozvedieť na stránkach projektu WikiHow.com. Návod na to, ako byť virtuálne živým aj po fyzickej smrti pozostáva z niekoľkých bodov, určite stoja za prečítanie... :-)

 Dávajte si však pozor na to, koho si za svojho virtuálneho nástupcu vyberiete, lebo ak sa za vami poberie krátko po vás, skončili ste nadobro... Teda, pokiaľ aj on za seba nevyberie nejakého ďalšieho nositeľa štafety (či vlastne dvoch - a už máme zárodok pyramídovej hry...).

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 (prameň via Lifehacker.com)

Peter Lehotský

Peter Lehotský

Bloger 
  • Počet článkov:  214
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Komunikačný manažér. Predtým novinár, copywriter, PR expert, election team manager.Človek spojený s rozbehom najlepšieho slovenského hudobného spravodajského portálu Hudba.sk. Na blog.sme.sk prispievam od decembra 2004. Vždy ma rozčúli veta "To sa nebude dať...". Zoznam autorových rubrík:  Listy premiéroviMjúzik!Dozvuky relatívneho šialenstvaKeď dvaja robia to isté...Dobré správyShowBizReceptár (aj) na nedeľuÚletovníkTipy, ktorými môžete potešiťPolitikaSpoločnosťHudba na webeRecenzie a iné "-ie"Pár otázok (Rozhovor s ...)FikciaRecyklátorSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu