reklama

V znamení luxusu

Nepoznám ženu, ktorá nesníva o živote celebrity, bohatej ženy ropného magnáta alebo len úspešnej PR manažérky, ktorej plat sa končí piatou číslicou v poradí. Žiadna žena o týchto snoch nerozpráva, no všetky si veľmi rady čas od času zbalíme svoju pomyselnú batožinu LV a vycestujeme do krajiny luxusu. Ja tento sen žijem na stráke http://eluxus.sk/.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)
Obrázok blogu

Ako malá som snívala o zázračnej truhličke, ktorá bude plná peňazí. Keď som bola staršia, prišla som na to, že peniaze sú vyčerpateľné a tak sa z mojej truhličky stala nádoba s nikdy sa nekončiacim dnom. Čas plynul, ja som začala zarábať a kým som "mladá", rozhodla som sa splniť si aspoň časť svojich snov. Rozhodla som sa investovať do luxusu.

Po dlhom hľadaní a porovnávaní cenovej ponuky som narazila na eshop, ktorý spĺňal všetky moje predstavy. Eluxus.sk sa prezentuje hlavne nízkymi cenami certifikovaného sortimentu, expresným expedovaním tovaru( 48hodín), atraktívnymi zľavami, no hlavne širokým výberom luxusných značiek(Armani, Dolce&Gabanna, Gucci, Breil, Calvin Klein, Guess, Just Cavalli, Moschino, atď.). Nájdete tam úplne všetko, čo poteší ženskú dušičku a mnohokrát jej navráti pokoj a štastie. Stránka je veľmi prehľadná a nakupovanie produktov zvládne aj malé dieťa.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ak chcete aj Vy zmeniť svoj život a dodať mu trošku šteklivého pokušenia navštívte stránku eluxus.sk...

eluxus.sk ...all what I need

Lenka Šoltésová

Lenka Šoltésová

Bloger 
  • Počet článkov:  20
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som študentka,začínajúca "blogerka" a módny maniak Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu