reklama

Nezáväzných 15 minút

Začalo sa stmievať. Nastal čas, kedy sa mladí pomaličky schádzajú v baroch, aby zapili zase klasicky zabitý deň. Zalejú ho na pamiatku pár pivami a niekoľkými panákmi a zase sa pomaly rozchádzajú domov. Tí šťastnejší v pároch a niektorí osamele.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Niektorí sa práve o tomto čase vydávajú na lov. A tak som doma, klasicky ako vždycky, o desať šesť natiahol rifle, dopísal posledné slová do blogu, skontroloval všetky potrebné veci v peňaženke, telefón a kľúče a vypadol z domu. Nohy ma niesli známymi uličkami do môjho baru. Otváram dvere a už sa mi čapuje pifko. Aký hrejivý pocit pri srdiečku. Podávam si ruku s mojimi "kolegami", ktorí v tom bare parkujú každý deň. Kde inde by ste ich našli ako tu? Nevadí, že na nich nemáte telefónne číslo a potrebujete ich zohnať. Nájdete ich zaručene tu! 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Rozhliadam sa na vysokej barovej stoličke a očami pátram po mojom dnešnom "úlovku". Už som voľný. Nemyslím na ňu. Nemyslím na žiadnu. A tak si robím, čo chcem a kedy chcem. Zrazu sa otvoria dvere a vstúpi naša (moja) stará známa:) Hneď ju volám na drink. Voľná konverzácia sa zvrhla na lichôtky a moje široké úsmevy, ešte podporované alkoholom:) Opatrne jej navrhujem ísť von. Niekam sa zašiť do tieňa stromov a tam sa oddať vášni. Len sa nechať unášať mladosťou a vášňou.

 Vietor ľahučko pofukoval. Teplý vzduch jej víril vlasy. Nadvihoval jej, už aj tak dosť krátku, sukňu. Či skôr sukničku? Túlila sa ku mne. Cítil som jej vôňu, ktorá ma absolútne opantala. Nechal som sa ňou voľne unášať. Rozviazala mi ruky. Dotýkal som sa jej geniálneho tela. Nielen ja. Aj mesačné lúče prenikajúce tu a tam medzi listami stromu, pod ktorým sme stáli. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Zrazu ma niečo zamrazilo v chrbte. Cítil som niečo, čo narušilo túto elektrizujúcu atmosféru. Otočím sa, aby som videl na ulicu. A tam stála. Tá, ktorú som miloval, ale nedokázal som si to pripustiť. Stála tam a dívala sa na nás, ako sa oddávame vášni. V mihu oka sa otočila na päte a bežala preč. 

Ja blbec som kvôli 15 minútam večernej "lásky" zahodil celý život s tou, ktorú som možno miloval. Neviem, či by bola pre mňa tá jediná, a neviem, či by som s ňou vydržal celý život, ale teraz si môžem spytovať svedomie, že som vymenil celoživotnú lásku za pár minút teplého lona mojej starej známej. 

Peter Lidinský

Peter Lidinský

Bloger 
  • Počet článkov:  59
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Študent, čo chce písať o svojich názoroch a miluje hory.... Bo sú jeho život a naučili ho žiť, vryli sa do jeho duše tak hlboko, ako zostane jama po výbuchu bomby.... Zoznam autorových rubrík:  Moje české blogyDepkaOnly for fun :)Moje smutné príbehyMoje príbehy z hôrArt fotos

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu