reklama

Môj tohtoročný Valentín mal zmysel

Tento rok som prvý raz oslavovala Valentína. Nie že by som doteraz nebola zamilovaná (mám 42), alebo mala neromantického manžela. Ale tento rok sa mi podarilo dať tomuto sviatku zmysel.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Valentín 2015 nebol len o kúpení čokolády (lebo čo keď ten druhý niečo prinesie a ja nie), alebo večeri pri sviečkach . V predvečer Valentína som totiž spoločne s dobrovoľníkmi Linky detskej istoty zapálila 3000 sviečok pre deti. Valentín je totiž o láske, láska o komunikácii. Je o počúvaní srdcom, počúvaní s láskou a porozumením. A to je to čo sa vytráca z dialógu nás dospelých, ale aj z dialógu s našimi deťmi . Dvesto až tristo detí denne nemá nikoho, komu by sa mohli zdôveriť. Niekedy ich problémy pokladáme za banálne, niekedy na ne nemáme čas a niekedy sme zdrojom ich problémov my sami. Nevypočuť ich však môže byť fatálne. Našťastie sú tu ľudia, ktorých počúvať baví. Sú dňom aj nocou na linke pripravení pomôcť, a ak je nevyhnutné vyhľadať odbornú pomoc a prísť. Tohtoročného Valentína som sa snažila pomôcť. Im, deťom, Linke detskej istoty. Aby mohla slúžiť, aby mohla pomáhať možno aj zachraňovať. Dnes ju potrebuje ďalších 200 až tristo detí a zajtra ďalší. Aplikáciou na stránke Linky detskej istoty www.ldi.sk môžete "zápaliť" svoje srdce aj vy. Stojí to len 1 € a odmenou je dobrý pocit. Môj tohtoročný Valentín mal zmysel. Mal ho aj ten Váš?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Obrázok blogu
(zdroj: Tibor Kakas)
Obrázok blogu
(zdroj: Tibor Kakas)

Autor bol účastníkom našej akcie

Linka Detskej Istoty

Linka Detskej Istoty

Bloger 
  • Počet článkov:  10
  •  | 
  • Páči sa:  0x

,,Dobrý deň, tu Linka detskej istoty. Ako ti môžem pomôcť?´´ Zoznam autorových rubrík:  Otvárač na témuLinkáčky a linkáčiVážna hraČaj s LDIDobrý deň, tu LDI

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu