reklama

Praktická rada. Ako relaxovať v nemocnici. Je to vôbec možné?

Áno je! Ja som bol relaxovať v Trenčianskej nemocnici. Jasné, že mi aj niečo robili. Ale užíval som si to. Slnko, all inclusive strava, špičkoví lekári, 200% profi sestričky a ubytovanie ako v Egypte. Kto neverí nech tam beží :-)

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Ale pekne po poriadku. Celé je to o nastavení vo vlastnej hlave. Buď chcete relaxovať, alebo sa chcete stresovať. No a ja som si povedal, že idem relaxovať. A tak som vstal o 4:20 a zobral som si do svojej aktovky pyžamo miesto notebooku, že to sa má. Asi áno. A potom príbor (nepotreboval som ho) a ešte zubnú kefku, pastu, holiaci strojček aj penu na holenie. Aj to mi bolo zbytočné :-). No a aby som bol úplne vyzbrojený, tak som si zobral aj občiansky, 10 euro a kartičku poistenca. No a mám všetko? Odchod. Ale hneď za bránkou. Nemáš mobil! No to by bol prúser. Tak sa vrátim a beriem mobil. Moje on-line spojenie so svetom nech som, kde som, vždy som so všetkými :-). A tak už mám všetko a idem 10 minút na železničnú stanicu. V pokoji a relaxujem. A už sa o 4:51 veziem vláčikom do Nového Mesta nad Váhom. A potom to prišlo. Nemáš kartu. Svoju lekársku kartu si nechal doma. Bez toho Ťa nebudú operovať. Hmm To je ale prúser. Ešte väčší ako ten mobil :-). Čo už. 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A stojíme v Čachticiach a tam prichádza vláčik, ktorý ide k nám. Tak ja len prestúpim a veziem sa späť. Domov. Do Vaďoviec. A hneď na stanici volám synovi Ľubkovi (nie je biologický, ale je môj :-)). Mal som šťastie. Bol hore a chystal sa na betónovanie deky na svojom novom dome. Prosím Ťa, potrebujem odviezť na stanicu do Nového Mesta nad Váhom a zabudol som si kartu. No ako idem, tak on už na bicykli oproti mne a držal kartu. Kreditnú:-). Tak som si zobral kartu kreditnú aj tú druhú a on ma zaviezol na stanicu a stihol som aj plánovaný vlak do Trenčína. Tak úplne super :-). A potom v pokoji peši cez celý Trenčín s aktovkou, pripadal som si ako Vesnička má středisková. Ale tu je bankomat a niečo ma núti si vybrať. Asi vie prečo. Hmm to aby som si vybral peniaze. Jasné vybral som 50 Euro. A presne o 7.00 som bol v čakárni úrazovej ambulancii v Trenčíne. Všetko som stihol. Lekársku kartu som odovzdal a sedel. A potom len ma niekto budí, že vy ste Lovíšek? Už Vás volajú. No pospal som si tam. Relax. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A tak som sa odovzdal do rúk profesionálom. A už to išlo ako na bežiacom páse. Lekár ma pozrel. Áno, ideme vyberať materiál z nohy. Honosne povedané o tyčke v holennej kosti a jednej skrutke čo ju držala.To bolo ešte z roku 2012, keď som mal zlomenú nohu. Ja, že OK. Tak a išiel som na oddelenie. Neviem kam, len tak s tou aktovkou. A ten čo ma sprevádzal tam mi povedal, že nejako naľahko idem. Iní si nesú celé batohy. A ja, že mne stačí aktovka a úsmev. Tak ako sa patrí na výlete. Veď chcem relax. No a už je tu recepcia a hneď ma ubytovali. Keďže chrápem v noci tak som povedal, že pustím 15 Euro a budem mať sám izbu. Aha tak preto som mal si vybrať peniaze. No ako v Egypte. Čisté, farebné, aj paplón farebný, kanvica, televízor. kreslo. Úplný veget. Polohovatelná posteľ. Tak som sa dal do pyžama a ľahol si. Dobré, že? Je 10 hodín a ja si ležím. Relax. No ale bežiaci pás nepustil a prišli ma zobrať, že už je čas. Však dobre. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Tak som sa vyzliekol a prikryl plachtou a už ma vezú. A potom oholenie nohy, to je servis :-) a ďalej náladovka. Čo už viac si priať. Relax. A potom som sa posadil a dali mi injekciu do chrbáta na uspatie nôch. Stačí. Ale kedže nemusím všetko vedieť tak ma aj uspali. No relax a už som hore. Všetko je spravené tak ako má byť. :-) Veď sú tu samí profíci. A ide to ako na bežiacom páse. Som úplne spokojný. Som na jednotke intenzívnej starostlivosti kým sa úplne nepreberiem a potom šup na izbu. A znova relax :-). 

A na druhý deň vizita. Ja chcem ísť domov som povedal. A oni, že dobre. Tak som si počkal na odvoz. To ma zobrali autom. To by som peši nedal. A tak som hneď napísal o relaxe v Trenčianskej nemocnici.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Lebo sú tam super ľudia, odborníci, profíci, aj jedlo je super, aj obsluha aj všetko :-) A tak som zase usmiaty:-) A čo vy priatelia, ako si nastavujete vnútro? Chcete relax alebo stres? A to platí na každý deň:-)

František Lovíšek

František Lovíšek

Bloger 
  • Počet článkov:  29
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som úprimný, tolerantný a otvorený s pozitívnym náhľadom na ľudí. Nikdy sa nechcem hádať a som prvý, ktorý podá ruku na uzmierenie. Zmysel života vidím v pomoci druhým. Viem, že stále toho málo viem, tak sa rád učím nové veci. Viem, že mám len svoj pohľad, ale rád sa pozriem aj z druhej strany. Chcem vedieť názor druhých. Moje silné stránky sú v riadení a komunikácii. Vyše 25 rokov pôsobím v IT segmente na rôznych pozíciách. Som duchovný otec ERP cloudového systému keepi. Občas prednášam na vysokých školách o ERP a MIS. Začal som písať knihu o komunikácii a sci-fi rozprávky pre dospelých. Verím v budúcnosť on-line sveta a som jeho propagátor. Angažujem sa aj v oblasti malého podnikania, kde som členom prezídia Slovenskej asociácie malých a stredných podnikov a živnostníkov. Som veriaci. Katolík. V roku 2007 som sa dal pokrstiť. Došiel som k poznaniu, že Boh existuje. Uznávam demokraciu. Moje práva končia tam, kde začínajú práva druhých. Teším sa na komunikáciu s vami a vaše názory :-). Zoznam autorových rubrík:  O životePraktická radaKomunikačná trilógiaIT, ERP a on-line svetZamyslenieAko sa žije s BohomTaké kacírskePolitikaSci-fi rozprávkyNezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu