reklama

Koniec dinosaurov - Boskovice zachránené

O konci dinosaurov v Boskoviciach alebo, ako sa podarilo zachrániť Boskovice pred veľkými škodami na životoch aj na majetku.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Stalo sa to jednej pokojnej noci, keď dinosaury po náročnom dni odpočívali. Nad ránom po ukončení country bálu v miestnom saloone jeden nespratník nemal ešte dosť zábavy. Zatúžil po nočnom dobrodružstve a vydal sa na nevítanú nočnú návštevu k spiacim dinosaurom. Posmelený patričným obsahom whisky vo svojich žilách preliezol plot do dinoparku. Zrejme chcel dinosaurom pripraviť umelecký zážitok a začal spievať. Spiace zvieratá však nemali pochopenie pre jeho žalostný umelecký výkon a vyplašili sa. Pretrhli vnútornú ochranu. Hrozilo že veľké zvieratá prekonajú aj vonkajšiu ochranu a dostanú sa do mesta, kde by mohli napáchať veľké škody na majetku aj na životoch obyvateľstva.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Privolaný zverolekár však nemal dostatok účinnej uspávacej látky pre také veľké zvieratá. Preto sme s mojim priateľom Ramirom s ťažkým srdcom pristúpili k veľmi vážnemu rozhodnutiu. V záujme všeobecného dobra sme museli nechať prepuknúť svoje lovecké vášne a dinosaurov sme postrieľali.

Ľuboš Dobrota

Ľuboš Dobrota

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  61
  •  | 
  • Páči sa:  1 949x

Vzdelaním aj srdcom geológ, zlatokop, učiteľ ryžovania zlata so záujmom o históriu ale aj o všeličo iné. Zoznam autorových rubrík:  Zlato a westernSpoločnosťNeznáme SlovenskoSúkromné

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu