reklama

MDŽ

Zasa po roku prišiel deň,niekým oslavovaný,inými zatracovaný,pre niekoho bežný deň...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)

My ,trošičku postarší,sme ho vždy slávili a zháňali dajaké to kvieťa pre mamy,babky ,tety,niektorí ajpre kamarádky,frajerky...Väčšinou to boli žlté kosatce,tulipány a voňavé fialky.

Tak sme to okukali od starších a najstarších.-(50-nik mi pripadal už ako starý pán...),tak som si to zapamätal i ja dodnes. Čo na tom ,že pre vačšinu mladej generácie je to nezaujímavé.A že si myslia,že na MDŽ sa muži v práci len opili a ženy si to odrobili.

Ja si nemyslím ,že každý tak konal, aj keď ich bola prevažná väčšina.Podľa mňa si ženy ten kvietok aspoň na tento sviatok zaslúžia. Veď ako by bolo na svete bez ženy-matky,ženy-manželky,ženy milenky...bolo by nám mužom,synom veľmi smutno,aj keď nemusí so mnou každý súhlasiť,jeho názor mu neberiem.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Preto aspoň symbolicky darujem kvietok každej žene,k tomu jemné pohladenie,úsmev,pochopenie a slovíčko " ĎAKUJEM",že ste.S vami je predsa život krajší....

Luboš "El-Bosko" Minárik

Luboš "El-Bosko" Minárik

Bloger 
  • Počet článkov:  101
  •  | 
  • Páči sa:  0x

...človek, ktorý si všíma život okolo sebaa pokúsi sa skladať čriepky do celku, vidí a počuje, počká a pokúsi sa o tom napísať...či sa mubude dariť - uvidíte - posúdite - dáte vedieť... Zoznam autorových rubrík:  Priniesol sám život...Môj názor - neberte mi ho...Toto som videl - zažil...Spomienky - ako také...O nás - o vás...Úvahy a zamyslenia...Psí pohľad na životRodinaSpoločnosťNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu