reklama

Internet

Internet sa stal neodmysliteľnou súčasťou mojho života.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (21)

 Doma mám internet už niečo vyše osem mesiacov. Pred tým ako som doma nemala internet som chodila niekedy do internet kaviarne alebo ku kamarátke.

 Internet mi uľahčuje veľa vecí, namiesto klasickej pošty som začala využívať elektronickú poštu e-mail a tak som ľahšie a častejšie v kontakte so svojimi známimy. Zabezpečuje mi kedykoľvek čerstvé správy z domova a zo sveta, aktuálne počasie, uľahčuje mi cestovanie tým, že si môžem pozerať spojenie autobusov a čas, toto je iba pár veci ktoré mi internet uľahčuje.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Minulý týždeň som začala využívať aj nákup cez internet. Jeden deň som si objednala a druhý deň mi kuriér priniesol objednané veci až do domu. Ak by som si tie veci neobjednávala cez internet, trvalo by oveľa dlhšie kým by som si ich zohnala, takže internet tiež poskytuje pohodlné nakupovanie v prostredí domova. Iste, nakupovanie cez internet má aj svoje nevýhody a to také, že objednané veci hlavne také čo sme pred tým ešte nevideli a zo značkou tovaru nemáme skúsenosť, môžu byť po príchode domov nevyhovujúce alebo jednoducho vyzerajú trochu inak ako sme ich videli na obrázku a ako sme si predstavovali.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Internet tiež poskytuje možnosť viac sa dozvedieť o prírodných vedách, umení napríklad na stránke www.wikipedia.sk .

Prostredníctvom internetu je tiež možné zoznámiť sa s novými ľudmi, nájsť si priateľov alebo ak má niekdo štastie tak sa dá nájsť aj vážna známosť. Mne sa to podarilo a vdačím za to iba internetu :) 

 A ako pomáha internet Vám ?

Lucia Sabova

Lucia Sabova

Bloger 
  • Počet článkov:  18
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Každý deň je možné vstáť odznova a bez chýbShoutBoard od BlueBoard.cz Zoznam autorových rubrík:  CestovanieVzťahyFotografieNeveraSpomínanie na školuFazuľkySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu