reklama

Taký obdiv, aký si zaslúžia títo chalani, si zaslúži málokto.

Mali by ste o nich vedieť. Nielen preto, že jednému z nich sa ušlo z platu nového prezidenta. Keď vidím synáčkov, ktorí sa prevážajú dvestovkou po dedine na drahom fáre a snažia sa presvedčiť sociálnu sieť, že sú machri, myslím, že by som vám mohla o skutočných machroch povedať.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (68)

Podarení synovia nepodarených otcov. Majú osemnásť a rozhodli sa pre veľkú vec. Pri nechutnom rozchode svojich rodičov ostať s chorou mamou. Ich mamy nemajú peniaze. A majú rakovinu. Manželia ich vysáčkovali takmer na ulicu. A tak sa skutočným chlapom stane syn. Ťažká úloha. Pamätáte, keď sme mali osemnásť? Panebože a hlavne vy chlapi. Veď taký chalanisko potrebuje aj niečo zjesť. Ale ako keď Ján s mamou má na mesiac čosi cez 300 eur.

obed final
obed final 

Nohu majú aj štyridsaťpäťku, niečo cez meter osemdesiat a nehovorím o tom, že by chceli pred spolužiakmi aj dievčatami nejako vyzerať. Ale ako?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
sss
sss 

A také veci ako športové krúžky, alebo stužková? Pre niekoho samozrejmosť, pre FIlipa nereálne.

maturita
maturita 

Ale oni to dajú. Milujú svoje mamy a rola chlapa im svedčí oveľa viac, ako ich otcom. Po večeroch nežúrujú, ale nosia mamu na záchod. Matej sa cez deň nevozí na aute, ale behá medzi školou, brigádou a lekármi. Ozajstným Chlapom aj slzy svedčia.

pll
pll 

Keď má chalan osemnásť, má zažívať tie najkrajšie veci. Má sa dobre najesť. Má mať topánky, do ktorých netečie. Má mať perspektívu a obdiv dievčat. Oni to vymenili za boj o každý ďalší deň s mamou. 

Natasa final
Natasa final 

Majú totiž to najhlavnejšie - charakter. Tak len aby sme o nich vedeli. Lebo toto sú tí najväčší machri. Nepotrebujú točiť videá a predvádzať sa v drahých autách. Im stačí držať mamu za ruku..

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Zuzi
Zuzi 

( Otcovia zlyhali, štát zlyhal, chalani nezlyhali, prezident pomohol, Dobrí anjeli pomáhajú.,tak reku, ak máte chuť, pridajte sa:-)

Ľudmila Kolesárová

Ľudmila Kolesárová

Bloger 
  • Počet článkov:  54
  •  | 
  • Páči sa:  10x

Absolvent školy života v n.o. DOBRÝ ANJEL . Podtatranský kreatívec. Mama dvoch vlastných detí a veľkého množstva nevlastných.Prvočíslo. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu