reklama

Alkohol metla ľudstva, závislí v parlamente katastrofa Slovenska!

Udalosti v bratskom Česku ma mierne zaskočili. Vedel som, že sa tam pije, hlavne pivo, alkohol pančovaný smrteľným metanolom je však výstraha aj pre Slovensko. Nepite! Nedrogujte! V súvislosti s tragédiou straty ľudských životov ma najviac šokovalo faktické priznanie úradníkov a politikov, ktorí o probléme dlhé roky vedeli, nič však pre jeho zamedzenie neurobili. Je to asi ako niečo v štýle, veď nech sa ten národ upije k smrti, hlavne nech nám nestojí v ceste. Situácia závislých na Slovensku je ešte hrozivejšia.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (8)

Heslo Nepite, nedrogujte veci uvidíte jasnejšie vyzerá morbídne hlavne pre tých, ktorých metanol nepripravil o život, ale ukradol im zrak. Slepí sú aj tí, ktorí alkohol nekonzumujú vôbec. Nevidia ako spoločnosť mafie alkoholikov a iných drogovo závislých doslova vyrába. A kde asi nájdete najvyššie percentuálne zastúpenie závislých v spoločnosti? Sú to ľudia v parlamente! Tak ako alkoholik dychtivo prikladá k ústam pohárik za pohárikom a stúpa jeho eufória, to isté prežíva poslanec opojený mocou. A je jedno z akého politického košiara pochádza. Na tom našom malom Slovensku je stav závislosti poslancov na parlamentnej droge viac ako akútny. Je to katastrofa! Úbožiakov otrávených metylalkoholom štát neochránil, doplatili na to životom a zrakom. Tí naši poslanci vstupom do parlamentu oslepli, ohluchli a stupňujú si dávky závislosti na moci. Sú to bábky vyššieho záujmu na drogu naprogramované. Na Slovensku preto mocipáni pančovaný alkohol nepotrebujú. Pre seba si vyrobia zákony s miliardovými ziskami a ľudí likvidujú nenápadne, postupne masou právnych paškvilov, ktoré občanov okrádajú o rodinu, čas a o život.

Ján Luterán starší

Ján Luterán starší

Bloger 
  • Počet článkov:  125
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Venujem sa publicistike okolo problematiky slobodného príjmu SAT TV, DVB-T, internetu a vlastne píšem o všetkom, čo človekaoslobodzuje a skvalitňuje mu život. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu