reklama

Chcú nám vziať parkoviská!!!

Človek má právo vlastniť auto ale nemá právo ho zaparkovať pred vlastnou bytovkou? Kam potom majú vlastníci aút "odkladať" svoje autá?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (17)
Obrázok blogu
(zdroj: Roman Ondák)

Už dlhšiu dobu sledujeme problém s parkovacími miestami na sídliskách. Obyvatelia sú nespokojní a právom. No vyzerá to tak, že sa budú musieť podriadiť moci územných celkov. Tento problém vzniká vlastne ako reakcia na nedostatok parkovacích miest v mestách. Mestá sú vystavené zlému parkovaniu, protestom vodičov...

Je riešením zobrať parkovacie miesta bytovkárom a spoplatniť ich pre širokú verejnosť? To máte akokeby ste bývali v rodinnom dome a hocikto vám za určitý poplatok parkoval na dvore. No vy by ste za to nedostali ani cent. Mestá nezvládajú masívny počet aút v mestách.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

V súčasnosti je dosť častým spôsobom parkovania svojich aút, napríklad na parkoviskách pred nákupnými centrami. To tiež nieje bohvieaké riešenie. Obmedzuje to kupujúcich. No niet sa čo čudovať.

V hodinách dopravnej špičky je priam nemožné zaparkovať v niektorých mestách. Predstavte si, kde budú parkovať bytovkári ak im zoberú parkoviská? Jasné, je tu možnosť, že si normálne zaparkujú za poplatok a budú tam. Tým pádom zmiznú vyhradené parkoviská, čo znamená, že obyvatelia nemajú istotu, že sa im vôbec podarí zaparkovať niekde navôkol.

Pravdou je, že mestá sa snažia bojovať s týmto problémom výstavbou podzemných garáží. No nie vždy sa nájdu peniaze na ich údržbu.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Som zvedavý ako si s týmto problémom mestá poradia.

Jozef Macuško

Jozef Macuško

Bloger 
  • Počet článkov:  11
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Tento krátky popis som menil vždy, keď som sa znova nakopol, že niečo napíšem. Takže inak to nie je ani teraz. Som mladý chalan plný života, ktorý má veľa koníčkov a záľub. Som hudobník, športovec a preto moje články budú prevažne z tejto oblasti. Samozrejme milujem cestovanie a výzvy. Môžete sledovať moje pokroky a motivovať ma na ceste, ktorú som si vybral. Ja sa Vám odmením dobrými výsledkami. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéFitnessNezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu