reklama

Polievky a žiarovky

Vrátila som sa s nočnej zmeny a rekapitulujem si poslednych pár hodín. Hoc mi by mi to nikto skoro neveril, ale nočné zmeny sú fajn, až na to že toho moc cez deň nenaspím. Avšak dnešná bola výnimočná.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Ráno na šatni stretávam sestru. Popri obliekaní prebereme v krátkosti čo má kto nové. Už chcem odísť, keď ma napadne myšlienka, či má sestra desiatu. Otváram znova skrinku, hľadám peniaze, ktoré mám v plášti, a zisťujem, že som si skoro zabudla mobil. Ups. Ešte že mám sestru.

Letím na bus. No ten je už dávno fuč. Premýšľam, ktorým by som sa najskôr dostala do Púchova. Ako prvý zbadám dubnický. Super. Avšak malo to nakonec jeden háčik, ten autobus mal odchod ako posledný. Aspoň som si pustila hudbu s telefonu, s tým, že veď raz predsa odíde a stiham nejaký prípoj domov. Keď konečne naštartoval a vyrazili sme, sledovala som slnko ako pomaly vychádza. Bol to fakt krásny pohľad tak zavčas rána.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Prípoj až za pol hodinku, no neva, skočím si do obchodu niečo kúpiť na jedenie.

Nakoniec som kúpila aj to čo som nemala v pláne. Polievky a žiarovky. Dobrá kombinácia, ktorá nakoniec spravila mojej starkej radosť, kedže už dávnejšie chcela, aby som jej to kúpila a doteraz mi to akosi nevyšlo.

Takže zmeškanie dnešného ranného autobusu bolo aj na niečo dobré.

Maja Cigániková

Maja Cigániková

Bloger 
  • Počet článkov:  16
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Kto vie, kto zná,...... Sestra, dcéra, kamarátka. Pohodová realistka. Zoznam autorových rubrík:  CestovanieZaujmavostiSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu