reklama

Jak Digi u nás krátku životnost mjeuo

Ták a konečne sem tu aj já. Ze slušnosci podzekujem adminovi co mja schváliu a tám sem skončiu. Teda presnejší skončiu sem enem titulku či jak sa tento začátek voua.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Pro tých kerí sa dočítali až semk scem povidat co mja nasrauo. Nedávno sem sa nechau rodzinú presvjedčit aby sme si kúpili digi.


Teda púvodňe sceli mágio ale moseli sme si nechát zajít chuť protože nejaký geret chába v ustredni a nemáme šancu mjet to mágio co slubuje, že súsedé sa k nám budú zlétat jak muchy na hovno. Teda včeui na med ale to je nejaka blbost lebo tak to nepoznam.

Takže ani hovno ani mágio sa nekoná a máme digi.

Ale povím vám byu to utrpeňí. Týdeň sme čekali na technika jak na boží zmilováňi a ked došeu tak akorát povidua, že donde druhý deň.

Takže sme dalši noc byli jak na tŕňoch a tešili sa až to k nám dorazí ked to dorazí.

Další deň teda technik došue a začau montovat. Chvilku sem si mysleu, že je od teho mágia lebo fakt mjeu rečí ja koza bobku, ale ked sa nám na baráku zaskvjeu tanír s nápisem digi byu sme na istém.


Nastavovaní signálu mu síce trvauo duchši než sme čekali ale aj to sme prežili.
Co mja šak dostauo byuo to, že sceu po mňe kod. Chválu sme nechápau co sce ale ked vysipau ze sebja, že tam je porňáškanal a mi máme dzeci tak mi to zapuo.
Ale hnedka mňa zas obléu pot. Spomenuu sem si na NBS a jak ich dostali a co mám ja co vyvážam akorát kejdu na pole vymýšlat nejaký kód.
Ale ukludnim mja s tým, že to su enem štyri čísla a že sú nastavene na nuly ale máme si to prestavit.
No byu to boj. Hodzinu sme se stará diskutovali co a jak až nakonec sme to necháli na štyroch devinách lebo ked to stará zrátaua tak í vyšuo, že ked dzecka skúsa deňňe š kódy tak máme do jejich osemnástky klud.

Večer sme ten zázrak puscili, otevreu sem k temu flašku slivky co mi pred rokama vypáliu starý Knotek ešte než mu búda buchua aj s pálenicu, ale na takú príležitost enem to najlepší...


Dálkové ovládaňí a moja žena to je vražebná kombinácija. Sto kanálu prestrílaua rýchlejší jak Kuzminova v Kanadze aý sa to tak nejak ustáliuo na Discovery Channel.

Ani nevím co tam dávali, ale ked tam spusciua reklama v madarčine tak mja enem obleuo.
Co vám budem vyprávjat chvilu sem nemjeu ani obraz ani zvuk. Ked sem začau dochádzat k sebje tak sem to začuu. Nad tatru sa blýska...

Žena s jednú rukú na srci v druhej obuožení chlebíček cicho kvíliua hymnu. Svokr sa pridau a ja sem enem dzekovau bohu, že neni u nás aj svokra, lebo tá ked spusci tak nebožčíci utekajú z krchova.

Ked mi to šecko došuo a teda sem došeu aj ja k sebje, netvauo dúcho a vytrhau sem šecki káble od taníra a kukáme zas enem estévečku a markízu.
Digi nás teda takto opusciuo a popravdze uz ho ani žena nesce. Ale má to aj jedno pozitívum... každý večer teraz než ideme spat zaspívame si hymnu nech vidzá madarskí ireden ..nevim co ... že na nás nemajú a takú ešte nehráli aby nás zuomili.

Nabudúce sa zas trošku rozpíšem o fejsbúku, lebo aj ked tu kejdu vozím s dobú idem zarovno.

Peter Majcich

Peter Majcich

Bloger 
  • Počet článkov:  6
  •  | 
  • Páči sa:  0x

zahorak telem, dusu a ostatnyma vjecama Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu