reklama

7 vecí, ktoré by ste mali stihnúť pred svadbou

Skôr ako si oblečiete svadobné šaty, poviete áno a vykročíte na spoločnú cestu životom, zamyslite sa nad tým, čo by ste chceli stihnúť ešte za slobodna. Pozrite si tento zoznam vecí, ktoré sa určite oplatí urobiť pred svadbou.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)
7 vecí, ktoré by ste mali stihnúť pred svadbou
7 vecí, ktoré by ste mali stihnúť pred svadbou (zdroj: https://goo.gl/WUQQn5)

Splňte si nejaký sen

Chceli ste sa vždy naučiť po španielsky, zabehnúť maratón alebo si kúpiť nejakú značkovú kabelku? Každému z nás chodia po rozume rôzne veci, o ktorých tajne alebo aj verejne snívame, ale vždy ich odkladáme, lebo … Splňte si niektorý zo svojich snov, skôr ako poviete vašej polovičke áno. Splniť si sen je úžasný pocit a o to lepší, keď to stihnete pred nejakým významným životným medzníkom. Nahovorte na to aj partnera a každý si do svadby splňte jeden sen vrámci svojich možností (či už časových alebo finančných).

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Vyskúšajte partnerove záľuby

Určite so svojim nastávajúcim trávite spolu veľa času a máte aj veľa spoločných záľub. Určite však máte aj každý svoje, ktorým sa ten druhý nevenuje. Vyskúšajte ešte pred svadbou niektoré z partnerovych záľub a možno sa do nich zaľúbite aj vy. Na oplátku zas ukážte jemu, čo baví vás. Budete tak mať ďalšiu aktivitu, ktorú môžete robiť spolu a možno sa tak ešte viac spoznáte a zblížite. :)

Venujte sa svojim záľubám

Určite máte nejaké svoje záľuby, ktorým ste sa niekedy venovali, ale kvôli nedostatku času ste sa ich vzdali. Skôr ako vyslovíte áno, obnovte ich. Možno ste zvykli chodiť na tanečný kurz, či na klavír, maľovať alebo ste chodili plávať či jazdiť na koni? Prípadne ste niektorú z týchto vecí vždy chceli robiť, ale nenašli ste si čas? Začnite ešte pred svadbou a vytvoríte si tak príjemný návyk, ktorý môžete preniesť do manželstva. Neskôr môžete zapojiť aj svojho muža alebo deti a môže to byť vaša roddiná aktivita, alebo naopak to môže byť váš spôsob ako sa odreagovať a unikúť od rodiny (lebo aj to niekedy treba).

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Choďte na výlet s priateľmi

Priatelia sú ako rodina, ktorú ste si mohli vybrať, preto ich nezanedbávajte kvôli partnerovi. Keď sa s partnerom náhodou pohádate, je dobré mať niekoho s kým sa o tom môžete porozprávať, alebo keď je partner mimo mesta, mať s kým vybehnúť na kávu. Priateľstvá sa snažte si udržať za každú cenu. A aby ste nezabudli, akí sú priatelia pre vás dôležití, vypravte sa s nimi na nejaký výlet – len vy bez vášho nastávajúceho. Môžete sa vybrať na letnú dovolenku k moru a poriadne sa vyblázniť alebo sa vybrať na nejaké symbolické miesto, napríklad na chatu, kde ste trávili dozvuky po stužkovej. Ak si nemôžete dovoliť výlet vypravte sa aspoň v rámci mesta na nejaké pamätné miesta - do podniku, ktorý ste navštevovali počas strednej školy, alebo do starého kina, kam ste chodili ako deti. Určite si to poriadne užijete, vytvoríte si krásne spomienky a upevníte vaše kamarátske puto.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Spoznajte partnerovu rodinu / priateľov

Ak ešte nepoznáte všetkých dôležitých ľudí z partnerovej strany, ktorí sa vyskytnú na vašej svadbe, je najvyšší čas. Samozrejme to platí aj naopak, je čas mu predstaviť vašich dôležitých ľudí, ak ich ešte všetkých nepozná. Pripravte nejakú veľkú rodinnú stretávku, alebo predsvadobnú spoznávaciu párty, alebo postupne všetkých navštívte. Skrátka mali by ste aspoň trochu poznať každého, kto patrí do života vašej polovičky a má tam významné miesto, alebo sa z nejakých iných dôvodov vyskytne na svadbe.

Vyskúšajte spolu niečo nové

Nájdite si s partnerom nejaký nový koníček alebo proste vyskúšajte niečo zaujímavé. Napríklad kurz varenia, lezeckú stenu, potápanie, vyberte sa do opery, ak ste ešte neboli a podobne. Vytvoríte si tak nové zaujímavé zážitky a spoznáte sa v nových situáciach. Určite to bude pre vás nielen zábavné, ale aj osviežujúce pre váš vzťah.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Stretnite sa so starými kamarátmi a známymi

Či chceme alebo nie počas života každý z nás stratí kontakt s niektorými ľuďmi, nech už si boli akokoľvek blízki. Môže to byť najlepšia kamarátka zo strednej alebo chlapec od susedov s ktorým ste vyrastali, bývalí kolegovia alebo kamaráti zo starej partie. Skúste sa s týmito ľuďmi spojiť a ideálne aj stretnúť skôr ako sa vezmete. Po svadbe zvyčajne prídu deti a času je stále menej, preto využite čas pred svadbou, aby ste stretli čo najviac významných ľudí z vašej minulosti. Budú to určite zaujímavé a príjemné stretnutia – vidieť ako sa kto zmenil, čo robí a ako sa mu darí. Možno vďaka tomu aj obnovíte nejaké zabudnuté priateľstvo.

Zuzana Malinikova

Zuzana Malinikova

Bloger 
  • Počet článkov:  187
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Svadba by mala byť dokonalým dňom pre všetkých zúčastnených. Aby som mohla čo najviac párom splniť sen o krásnej svadbe, založila som svadobnú agentúru Svadby podľa Ely, z ktorej sa neskôr stal svadobný salón. Ak vás zaujme nejaká informácia v článku alebo budete mať akúkoľvek otázku ohľadom svadby, či svadobných šiat, neváhajte ma kontaktovať na emailovej adrese: zuzana@svadbypodlaely.sk. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu