reklama

Ako majú kresťania "HLBOČINU", tak majú liberáli AFRIČANA!

Nemám rada povyšovanie sa ľudí nad inými.  Celé roky mi tu na smeblogu vadilo, keď sa veriaci povyšovali nad neveriacimi blahosklonnými vetami - Budem sa za teba modliť alebo zatiahni na hlbočinu...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (14)

Akoby sa rozprávali s úplne plytkými. Vedela ma takáto ľudská nafúkanosť rozčúliť. Hoci sama som veriaca, za neveriacich, ktorých ja nepovažujem za nič menej, ma to poburovalo.

Dnes mám pocit, že presne takejto móde ľudského povyšovania podliehajú tí neveriaci liberáli a tú svoju onakvejšosť vidia v solidarite s utečencami.

Presne, ako na vieru nestačí povedať verím, tak súcitnejší, lepší, onakvejší nie je ten, kto napíše len sloh o svojom súcite s ľuďmi, ktorých ani nestretol.

Sú to všetko prázdne frázy, len slová, slová a myšlienky ako mávatká, často len povyšovania sa nad inými - Ty si primitív, zberba, plytký, keď to nechápeš, o čom ja tu len REČNÍM.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Spomeňte si, nie ten je veriaci, kto o tom len reční! Pre koho je to len mávatkom vlastnej ceny, len palicou voči iným, len módnym mólom, len motýlikom na krku.

Teraz majú liberáli svoje mávatko - lízatko, palicu na iných, nad ich rasizmom, svoje módne mólo, len motýlika na krku - Ako je mi z vás všetkých iných, len plytkých zle, čo sa neviete tak písomne dojať, ako ja!

Je to to isté!

Som aj liberál a ani s týmto nesúhlasím, lebo aj to je obyčajná ľudská nafúkanosť nad inými. To isté rozhorčenie nad plytkosťou iných, ako nechápu mašľu vašich veľkolepých len písomných myšlienok.

Taktiež sú farizeji, všetci, čo tomu podliehajú a menia to na palicu na iných, pričom sami celé roky necítili ŽIADNU kolektívnu morálnu zodpovednosť voči slovenským chudákom na hranici prežitia. Presne títo pravicoví liberáli roky vysvetľovali presný opak o kolektívnej nevine voči len NESCHOPNÝM, ktorí sa majú vedieť o seba postarať sami. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nevieš uživiť deti? Nemal si ich mať!

Nevieš si nájsť prácu, prežiť? A čo s tým majú iní? Snáď nechcete, aby sme na nich doplácali a aby prejedli všetko našim deťom?

Taká tu bola politika, nezastavujeme sa nad len neschopnosťou iných. 

Pobúrená som sa vtedy pýtala samých pravičiarov priateľov, ako môžme na nikoho nemyslieť a kvôli nikomu sa nezastavovať?

Ale to som vtedy vraj rozmýšľala zle, lebo kolektívna morálna zodpovednosť je blud. U nás nie sú žiadni chudáci, len neschopní, čo si za to, ako žijú alebo nevedia prežiť, môžu sami, svojim myslením a svojou neschopnosťou.

Dnes sú asi ticho v svojom okolí, čo sa zrazu po toľkých rokoch zobudilo do akejsi kolektívnej zodpovednosti, ale výlučne módne len voči Afričanom.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Prečo len voči Afričanom?

Vlastne chudobe na Slovensku nikdy neverili. Pokým nezažijete ako nefungujú súdy, sociálky alebo polícia, žijete v blude, ze fungujú! Pokým sami neprídete o prácu, žijete v blude, že je to len o schopnostiach a vašich schopnostiach, keďže vy ju máte. Keď sa vám darí, neexistujú náhody, keď už nedarí, vzkriesite aj náhody. Keď sa vám znovu začne dariť, zas je po náhodách a všetko je zas len vašou zásluhou a snažením.

Takže ľahšie je uveriť, že chudoba a problém prežitia sa môže týkať len Afričanov.

Zo správy Rodiny v núdzi 2014:

"Celkový príjem rodín je v tabuľke rozdelený podľa počtu členov v domácnosti. Alarmujúca situácia je u rodín, ktoré mali 2 až 6 členov a ich príjem v čase prieskumu (z rozličných dôvodov) siahal maximálne do výšky 100 Eur. Až 58,5 % rodín s tromi členmi (osamelá matka a dve deti) nedosahovalo celkový príjem 100 Eur."

SkryťVypnúť reklamu
reklama

http://prohuman.sk/files/Rodiny_v_nudzi.pdf

Chudobných na hranici prežitia máme pod nosom. Na Slovensku nemajú zaručenú strechu nad hlavou, ani prežitie. Kolektívna morálna zodpovednosť a vina za tento stav v našom štáte neexistuje, pretože záruky na prežitie nemajú žiadne a závisia len od nekolektívnej a súkromnej pomoci.

Každý pravičiar a pravdoláskar už mohol byť minimálne desať rokov dozadu zobudený do kolektívnej morálnej zodpovednosti a písať také slohy už desať rokov!

Vtedy len mali inú politickú rétorickú módu - písať a obhajovať úplný opak, len a výlučne o neschopnosti všetkých chudákov, čo si navyše nezodpovedne vyrábajú deti. Či ich už mali, keď ich niečo skosilo, všetko jedno, ich kolektívne morálne svedomie bolo tvrdé a neúprosné. V zmysle - Keď sa každý bude starať sám o seba, o všetkých bude postarané. Kto to nechápal, bol naivný a navyše vydieračský voči iným už len svojim myslením, keď aj nie životom.

Jednoducho otočili kabát a ako majú kresťania "HLBOČINU", tak majú liberáli AFRIČANA! Je priamo dôkazom, že ešte majú svedomie, že sa stále dokážu dojať.

Asi takto ich čítam. Niekto sa pochváli, že bol na spovedi a preto je viac, než iní a niekto napísal článok o utopení, miesto o zamrznutí a už je viac ako iní.

Síce proti kvótam tiež, ale ten sloh zaváži!

V čom medzi tým vidíte rozdiel?

A komu pomôžu nejaké slohy, keď proti kvótam je už evidentne každý od prezidenta až po tohto najnovšieho a len v rétorike nie posledného:

https://dennikn.sk/blog/utecenec-nie-nas-clovek/?ref=top-cl

Našli si palicu, že práve a výlučne Slováci sú nejakí rasisti. Konečne majú palicu na iných aj liberáli. Síce nie su veriaci, ale priam ukážkovo súcitní a lepší od iných obcanov. Nemajú kostol, ale majú DenníkN.

A toto celkom ignorujú:

"Autor pise o Slovensku, ako o nejakej anomalii. Akoby vsade v EU po imigrantoch tuzili, iba my ich odmietame. Opak je vsak pravdou. Minulorocne prieskumy renomovanych agentur ponukli napriklad aj taketo cisla. Prcento ludi, ktori sa obavaju imigracie z neclenskych krajin EU. Grecko 84%, Taliansko 76%, Francuzsko 59%, Holandsko 56%, Portugalsko 56%, Spanielsko 54%, UK 54%, Nemecko 51%, Polsko 40% a Svedsko 40%. To su udaje spred roka. No a druhy prieskum, tiez z roku 2014 sa pytal ci si obyvatelia zelaju zvysenie poctu imigrantov do svojich krajin (k exsitujucemu poctu, ktory je samozrejme pre kazdu krajinu iny). Zvysenie si zelalo 14% Nemcov, 10% Spanielov, 9% Poliakov, 6% Britov, 3% Francuzov, 2% Talianov a 1% Grekov. Z tychto cisel ozaj nemam pocit, ze by SR nejako zasade vytrcalo.

Tu su linky na prieskumy. Su bez prefixu, aby to nebolo odfiltrovane. pewresearch.org/fact-tank/2015/04/24/refugees-stream-into-europe-where-they-are-not-welcomed-with-open-arms/ pewglobal.org/2014/05/12/chapter-3-most-support-limiting-immigration/"

TIMMY_A

Slováci nie su rasisti. Ale čo by liberáli mali a na akom móle prezentovali svoju ľudskú morálku, keď sú zväčša neveriaci?

Ešte by sme si mohli myslieť, že sú len materialisti a preto je téma utečencov super mólo na prezentácie lásky k blížnym a príležitosť tiež prejaviť, prečo som od tých iných lepší. Oni majú vieru a ja mám skutočný súcit k utečencom. Pozrite, ako sa viem dojať, ako viem súcitiť, aj keď reálne riešenia a otázky k nim ma už vôbec nezaujímajú a nie sú podstatné. Tie je najlepšie ignorovať a na ne neodpovedať.

Šašovia, ani z pomedzi veriacich, ma nikdy nezaujímali. Nikto, kto len drístal a "zaťahoval na hlbočinu..."

Sulík mal pravdu s Gréckom a o to skôr mu verím, že má pravdu aj teraz: http://www.ta3.com/clanok/1064035/slovaci-a-utecenci-prognoza-rastu-hdp.html

V každom prípade by sme mali riešiť fakty a reálne otázky, na ktoré mi doteraz nikto neodpovedal, preto ich už teraz ani nespomeniem, a nie mieru súcitu, ktorá sa nedá zmerať len filozofickými úvahami nad súcitom.

Mária Malinová

Mária Malinová

Bloger 
  • Počet článkov:  356
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Mám väčšinou menšinové názory. Zoznam autorových rubrík:  VzťahySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu