reklama

Usmialo sa na nás šťastie!

Poviem Vám, že až do poslednej chvíle som bola presvedčená, že je to len dáky žart, alebo bude za výhrou skryté niečo nekalé, ale neuveriteľné sa práve stalo skutočnosťou.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (9)

Pred zhruba 10 dňami u nás doma zazvonila pevná linka, a na druhom konci linky sa ozvala žena, podľa hlasu súdim asi zhruba v mojom veku a chcela hovoriť s mojim manželom. Najskôr mi to bolo čudné, žeby dáka žena volala môjmu mužovi a takto domov. Hovorím si, nuž ak by mal môj muž milenku, tak snáď by nebola až taká drzá, žeby mu zavolala domov! Manžel doma nebol, tak si vypýtala číslo na mobil, vtedy som si povedala, že asi to bude niekto z práce, prípadne niekto známy. Nadiktovala som jej číslo na mobil môjho muža.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Manžel sa večer vrátil domov, a oznámil mi, že posledný júlový víkend si nemám robiť žiadny program, pretože budeme cestovať do Piešťan. Vysvetlil mi, že v jednom časopise vylúštil tajničku a prostredníctvom sms poslal správnu odpoveď a pani, ktorá volala mu oznámila, že získava poukaz pre dve osoby s plnou penziou v hoteli Piešťany, vrátane vstupu do kúpeľov. Všetky potrebné informácie vrátane poukazu na dovolenku nám príde osobne odovzdať šéfredaktorka daného časopisu 13.júla o 15,00hodine.

Povedala som si, isto to bude len žart, prípadne sa bude jednať o dáku akciu, na ktorej si budeme musieť niečo kúpiť nielen my, ale aj naši známy a potom možno niečo dostaneme. Tak som o výhre viac ani neuvažovala a o dovolenke už tobôž nie.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Prekvapenie nastalo, keď som dnes otvorila dvere a pri dverách stála celkom neznáma pani a predstavila sa mi ako šéfredaktorka časopisu, v ktorom mal môj manžel vyhrať daný zájazd. Zostala som prekvapene stáť pri dverách a nepovedala som ani jediné slovo. Pani stále niečo hovorila, a ja som ju vôbec nevnímala. Potom sa ma spýtala, či som v poriadku, či sa necítim zle. Povedala som len: "Poďte ďalej, zatelefonujem manželovi, že ste už tu".

Potom som to celé akosi rozdýchala a konečne sme sa pustili do rozhovoru. Pani mi všetko vysvetlila a keď prišiel manžel odovzdala mu poukaz na víkendový pobyt. Až keď ho už skutočne držal v ruke, a povedala, že my už nemusíme spraviť nič, len sa tam dostaviť, že o všetko je postarané, až vtedy som uverila.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Vysvetlila nám, kde a kedy sa máme hlásiť, a kde presne sa ubytovanie v Piešťanoch, ktoré je pre nás prirpravené nachádza. Povedala nám, že jedinou našou úlohou bude zaslať im do redakcie pozdrav z dovolenky, aby to mohli následne v časopise umiestniť ako naše poďakovanie.

Teraz sa už teším, že po manželovej oslave si pôdjeme takto pekne na pár dní oddýchnuť. Sám manžel povedal, že si sám sebe dal pekný darček k narodeninám, ktoré bude čochvíľa sláviť.

Katarína Malovcová

Katarína Malovcová

Bloger 
  • Počet článkov:  23
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Obycajna zena ktora rada cita knihy rozneho zanru a momentalne vyplna volny cas pisanim blogu Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu